dimecres, 16 de novembre del 2011

MAHIQUES ALERTA DELS PERJUDICIS DELS TRIPARTITS EN UN MÍTING A TAVERNES

L'alcalde de Simat, Sebastián Mahiques (PP), va debutar dimarts com a orador en un míting fora de Simat, a Tavernes, on va intervindre amb un primer espasa, Pedro Agramunt, portaveu al Senat i candidat del PP per València a la cambra alta. Seba, que s'exhibeix ara pel món com el resultat dels efectes de la fòrmula del tripartit, va alertar als veïns de Tavernes dels perjudicis d'esta fòrmula de govern municipal, instaurada ara a Tavernes. Després de narrar "l'èxit" del tripartit a Simat, va dir als vallers que, com a Simat, el govern tripartit portarà a una nova majoria absoluta del PP.
Mahiques posa a Simat com a exemple del fracàs de la fòrmula del tripartit, però eludeix com a exemple Benifairó, on el propi PP formava part d'un tripartit que tampoc ha resultat massa exitós.
El teorema de Seba es fonamenta en hipòtesis falses. El fracàs del tripartit a Simat no s'ha produït per la fòrmula de govern escollida, sinó per les persones que eren protagonistes d'eixe pacte a tres bandes, la qual cosa vol dir que no necessàriament a Tavernes vaja a resultar un fracàs si les persones que representen als tres partits de govern actuen amb un mínim de seny, cosa que no va ocórrer a Simat.
Per tant, l'experiència de Simat, el fracàs de la qual ningú negarà, no és generalitzable ni pot servir com a exemple per a satanitzar els pactes de govern.

10 comentaris:

Anònim ha dit...

Clar els del PP solen ser més de partit únic.

Anònim ha dit...

Sip, igual que els del Partido Sufrido por Obreros y Empresas.........

Simpatizant del BLOC ha dit...

Crec que sebastianet com a orador es prou fruix

Anònim ha dit...

Pues si que es fruix com a orador, però segur que els simpatizants del PP que assistiren, el trobaren millor orador que Castelar.
És lo que té ser d'un partit: Que tot el que fà, és veu bonico.

Anònim ha dit...

El problema del PP vindrà després de guanyar les eleccions quan les coses empitjoren i no li puguen tirar la culpa a ningú

Anònim ha dit...

Les coses no poden empitjorar, verdugo.

Anònim ha dit...

I enoooooooooooooor!!!!!!!

Anònim ha dit...

Bloqueret, tot no es creure..... I tú com seràs de fruix???? Jo crec que deus ser-ho.

Simpatizant del BLOC ha dit...

al de "16 de novembre de 2011 22:28", pues provablement no siga bon orador, per això no me presentat per a alcalde de simat, crec que per a ser alcalde a mes de bona persona deus tindre mes qualitats no creus?

Anònim ha dit...

Per a bona persona està Victoret, no creus??? A més a més, el poble es sobirà i vòta lo que vol....