dijous, 16 d’agost del 2012

LA GROSSA

EL CARRIL "CORRUPTES" NOMÉS S'INSTAL·LARÀ EN GRANS CIUTATS
De moment, només Madrid, Barcelona i València gaudiran del carril "corruptes", encara que s'espera que en poc més de sis mesos s'instal·len carrils en qualsevol localitat que compte amb Ajuntament o algun altre tipus d'organisme oficial susceptible de ser saquejat.
Segons la Direcció general de trànsit, aquests carrils descongestionaran el tràfic rodat en quasi un quaranta per cent, tenint en compte que en les hores punta poden arribar a circular per una gran avinguda fins a catorze mil corruptes a l'hora.
Les noves vies podran absorbir la circulació d'imputats en tots dos sentits, i comptaran amb un àrea de servei cada dos-cents cinquanta metres en la qual disposaran d'una entitat financera, un prostíbul i una església.
La circulació pel carril corruptes tindrà els mateixos privilegis que els cotxes de Policia, Bombers, Ambulàncies i Fallera Major de València.
El carril bici, que ara serà ocupat per aquesta nova via, passarà a ser subterrani.
Els sindicats majoritaris, indignats, han demanat als seus militants que continguen avui la respiració durant vint-i-set segons en senyal de protesta.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Mare meua que tonteries, pa una volta que entre aci, açò quina caca d´informaciò es?
Seria mes interesant posar algo com: dema el sol s´amagara a les 20:02

Anònim ha dit...

Amb l'humor agre que pareix que tens, més val que no tornes a entrar.
Que no està mal algun desficaci al mig de tanta "serietat".
Au adeu.