dilluns, 27 d’agost del 2012

LA GROSSA

La tomatina de Buñol, el proper dimecres dia 29.

Demanen que totes les tomaques de la Tomatina de Bunyol es llancen contra Mariano Rajoy.

Els cent vint mil quilos de tomaques preparades per a llançar-se en la Tomatina 2012, podrien llançar-se contra el president del Govern espanyol, Mariano Rajoy, si prospera finalment la iniciativa popular que diversos col·lectius han engegat a través de Facebook. 
Els propulsors de la idea creuen que encara que només s'encerten un deu per cent de les tomacades, Rajoy podria rebre fins a seixanta-cinc mil impactes, “suficients per a fer-li canviar d'actitud", ha afegit un dels portaveus. 
El ministeri de l'Interior ja ha dit que esta iniciativa és absolutament il·legal en forma i contingut, i adverteix que la policia actuarà amb contundència per a protegir al president. 
Els serveis de seguretat de la Moncloa han començat a blindar les balconades del despatx de Rajoy per a evitar que algunes tomaques poc madures, pogueren travessar els cristalls i disminuir l'ànim i l'enteresa del president del Govern.
Així i tot, Mariano Rajoy portarà durant tot el dia de la Tomatina, un jupetí especial anti-hortalisses i una escafandra de zinc, acer i formigó que li protegirà no solament d'una eventual tomacada sinó també dels insults i malediccions que pogueren arribar-li, barrejats amb les tomaques.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

ai mareeee..i enyoooor!!!asi tambe en fan falta tambe,pa algu d´asi

Anònim ha dit...

Jajajajajajajajajajajajaja!!!!!!!!!!!!!!

Anònim ha dit...

Xe ara que ja ha passat la tomatina, quantes tomacades han arribat a la moncloa?