divendres, 31 d’agost del 2012

PROBLEMES AMB L'URBANISME



El conveni urbanístic signat per l'anterior govern local amb els propietaris del darrer tram de l'avinguda Font Menor per a fer recular la part posterior de l'illa de cases no es materialitzarà, almenys de moment, mentre que l'actuació per a urbanitzar la zona del llavador, lligada a l'esmentat conveni, romandrà també paralitzada. Part dels propietaris afectats han fet saber a l'actual govern que no estan disposats a pagar les quotes d'urbanització previstes.
Tampoc hi ha hagut acord sobre la proposta municipal d'ampliar la vorera d'eixe tram final de l'avinguda Font Menor, on hi ha dos bars.
Amb això, i l'absència de notícies al voltant del PGOU, Simat està paralitzat a l'àmbit urbanístic, però també al comercial i econòmic. Arc Iris ha conegut ara una frustrada proposta d'una gran empresa comercialitzadora de taronges de Benifairó per a fer-se amb les instal.lacions de la Sibeta. Finalment l'empresa ha hagut de treballar el seu excés de producció a una nau d'Alcàsser, on s'han de traslladar a diari treballadors de Simat.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Simat sempre ha sigut de lo més astacat, imagineu ara que tot está parat.