dilluns, 15 d’octubre del 2012

DESENES DE GOSSOS I GATS MOREN ENVERINATS

Al menys quatre gossos i una xifra per determinar de gats han mort en ingerir productes enverinats escampats per diversos llocs del casc urbà de Simat i la perifèria, principalment a la zona nord. El propietari d'un cinqué gos va poder salvar l'animal in extremis després d'un costós tractament veterinari. Els animals afectats havien ingerit el verí a la zona del Pou del Gat, a la zona pendent d'urbanitzar annexa al col.legi públic, al parc de ribera del riu Vaca, i als voltants de la depuradora. El govern local i la policia municipal coneixen els fets i tracten d'aclarir l'autoria. És difícil determinar, no obstant, el número d'animals afectats, atés que només les mascotes han generat la interposició de denúncia per part dels propietaris.
Resulta especialment perillós que l'autor o els autors hagen escampat verí en els voltants del col.legi públic per la seua possible manipulació per xiquets.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

A bones hores doneu les primeres explicacions l'ajuntament i els seus compinxes.
Sort haveu tingut que a cap xiquet li ha passat res! mes de 10 dies per dir mu. I cap cartell en les zones afectades? que espereu que haja una desgràcia?

Anònim ha dit...

Tanta CAGUERA amb el Carrer Al Tall i ara que abandonen els escenàris no penjeu cap titular o noticia???? ;)