divendres, 26 d’octubre del 2012

L'EPA DE TAVERNES EXCLOU ALS FORASTERS DELS CURSOS DE VALENCIÀ PER EXCÉS DE DEMANDA


Al contrari del que ha passat en cursos anteriors, l’Escola d’Adults de Tavernes s’ha vist obligada a rebutjar enguany la matrícula per als cursos de valencià d’alumnes no empadronats a Tavernes a causa de l’elevada demanda. Segons fonts de l’Escola, l’atur ha disparat la demanda de cursos de valencià per tal de concórrer a processos selectius o per obtindre titulacions de la Junta Qualificadora. Això ha fet que l’oferta s’haja quedat curta, i molts aspirants, sobretot de Simat i Benifairó, s’han quedat sense plaça.

3 comentaris:

Simater ha dit...

Eixes coses passen per l'incompliment i deixadesa dels governants. Ja fa 23 anys que és tanca l’EPA a Simat i no hi hagut ganes de que es reobrirà,- Que vagen a Tavernes deien els regidors del poble. Si mirem el programa o programes electorals d'alguns partits i de varies legislatures veiem que si que inclouen el programa...mira-ho Sebastià, mira-ho; quina vergonya.

Anònim ha dit...

Podrien posar una escola d'adults ací a Simat. Serviría per als que volen formar-se i podria donar també algún lloc de treball.
Anim Ajuntament !!!!

Anònim ha dit...

Que pregunten al sr.Sebastiá per que no han agafat a gent de Simat a l´escola d´adults de Taavernes, que ell sap el motiu.