diumenge, 15 de setembre del 2013

EL MÓN DE LA PILOTA RET HOMENATGE A PACO LUIS BRINES A VALÈNCIA


Simat ha tingut el seu espai a la “XXII edició del Dia de la Pilota Valenciana”, celebrada este matí a la plaça de l’Ajuntament de València, amb el guardó que ha rebut el simater Paco Luis Brines, Coeter II, com a millor pilotari de raspall, en reconeixement a la seua trajectòria el darrer any, en el que ha guanyat gairebé tots els trofeus i desafiaments als que s’ha enfrontat. 
La plaça de l’Ajuntament de València s’ha omplit hui d’aficionats per participar en el XXII Dia de la Pilota Valenciana, amb activitats i partides d’exhibició preparades per l’organització que han convertit este diumenge en un gran dia de festa que ha reunit tots els estaments del nostre esport autòcton per a festajar l’abolició del ban que prohibia la pràctica de la pilota valenciana en la ciutat. Des de fa vint-i-dos anys l’entitat federativa organitza esta gran festa amb l’ajuda de l’Ajuntament de València, en els últims anys s’han sumat totes les administracions valencianes i empreses vinculades amb la promoció de la pilota. La festa disposava de cinc zones ludic-esportives en el carrer Arquebisbe Majoral i en la plaça de l’Ajuntament. S’han preparat moltes activitats; concurs de traures, tallers, unflables, partides d’exhibició, zona d’entrega de premis.
La signatura d’autògraf amb fotos per part dels pilotaris ha estat un dels moments més il.lusionants per als més menuts.