divendres, 11 d’octubre de 2013

LA SISENA MOSTRA PROFESSIONAL DE CONTACONTES ES CELEBRARÀ EL 25 D'OCTUBRE AL MONESTIR


La Mostra Professional de Contacontes “CONTesCOLTES” celebrarà la sisena edició el 25 d’octubre al monestir de la Valldigna, a Simat, i s’anuncien novetats.
El recorregut fins ací ha sigut molt exitós com ho demostra el nombre màxim d’inscrits aconseguit el 2012 i la consolidació de “CONTesCOLTES ” com l’únic aparador de les experiències d’animació lectora que s’estan desenvolupant en la Comunitat Valenciana.
En esta VI edició s’han plantejat una sèrie de canvis enfocats envers dos sectors de públic amb diferents interessos, tot buscant el millor acomodament d’horaris, públics i objectius. La jornada estarà dividida en dues sessions amb una programació semblant: La sessió del matí estarà dedicada a professionals relacionats amb el món de la lectura: bibliotecaris, gestors culturals, contacontes, docents, fundacions culturals, etc. La sessió de la vesprada estarà enfocada a estudiants de Biblioteconomia, tècnics en animació sociocultural i tècnics en educació infantil.
El model d’inscripció es pot descarregar en l’apartat documentació de la web del contacontes: http://www.contescoltes.es/.