dijous, 22 de maig del 2014

EUPV TANCA LA CAMPANYA A SIMAT AMB CRÍTIQUES A LES POLÍTIQUES NEOLIBERALS DEL PP I PSOE


EUPV ha organitzat un acte este divendres a la Casa de la Cultura de Simat per tancar la campanya electoral de les Europees, en el que el regidor de Simat Víctor Mansanet; el periodista José Manuel Vicente, i Toni Vercher, excoordinador comarcal i exregidor de Benifairó, han expressat el seu desencant amb les polítiques del PSOE, a qui han responsabilitzat del fracàs de les polítiques socialdemòcrates, alhora que l'han acusat de claudicar davant els lobbies neoliberals. Alhora, han advertit del "preocupant" ascens de l'extrema dreta a diversos països, com ara Grècia, França i Holanda, motiu amb el que han argumentat la importància d'exercir el vot diumenge.
Sense justificar els fets, Víctor Mansanet ha criticat la contundència policial contra internautes i ha considerat descompensades eixes actuacions comparades amb la impunitat d'altres fets fins i tot més greus i dels quals també n'ha quedat constància en registres telemàtics o audiovisuals.
Mansanet, Vicente i Vercher han assenyalat que les polítiques conservadores i els atacs del PP a la igualtat, la dignitat i altres drets ciutadans, tenen alernativa i s'ha de començar per portar al Parlament Europeu el màxim nombre possible d'eurodiputats de l'Esquerra Plural, candidatura en la que està integrada EUPV. L'ascens que pronostiquen les enquestes per a esta formació ha estat interpretat pels ponens de Simat com la prova de l'enfonsament del bipartidisme i el fastig dels ciutadans amb tots dos partits majoritaris, als qui Mansanet acusa d'actuar en connivència. Com a prova, ha dit, "tenim l'intent de gran coalició, impulsada per lobbies empresarials". 

1 comentari:

Anònim ha dit...

Lo habréis hecho en nuestra querida lengua española, no? como le gusta a nuestra líder, Marga Sanz