dissabte, 17 de maig del 2014

RAMONET PORTA LA GASTRONOMIA DE SIMAT A LA FIRA DE TURISME D'INTERIOR DE VALÈNCIA


La Plaça de Bous de València acull des d'este divendres la Fira de Turisme d'Interior Interioritza-T, en què 32 localitats i 9 mancomunitats , entre elles les de la Valldigna i la Safor, oferiran, a través de 20 expositors, degustacions de tapes i refrescos a preus populars, segons ha informat la Diputació en un comunicat. El Bar Ramonet de Simat té stand propi des del que promou la gastronomia simatera.
Aquesta segona edició d'Interioritza-T combina l'acció d'informació turística i la venda de productes turístics a l'exterior de la Plaça de Bous amb accions de dinamització i amb una zona destinada a la gastronomia de la província, on el visitant pot consumir els plats típics de l'interior de la província, tapes, dolços i begudes.
Entre altres productes, s'oferiran arrossos, gaspatxos, pernils, embotits i dolços, a més de vins i begudes. Els visitants poden comprar tiquets per a degustar plats, tapes i dolços per 1,5 euros i begudes per 1 euro. Els estands de gastronomia romandran oberts divendres de 19.00 a 00.00, dissabte, d'11.00 a 00.00 hores, i diumenge, d'11 a 22 ininterrompudament.
En el certamen participen els municipis de Llíria, Riba-roja del Túria, Vilamarxant, Andilla, Xulella, Sot de Xera, Xera, Camporrobles, Utiel, Villargordo del Cabriel, Venta del Moro, Requena, Bunyol, Xiva, Xest, Manises, Montcada, Paterna, Algemesí, Alzira, Carcaixent, Énguera, Aiora, Cofrents, Cortes de Pallars, Barxeta, Vallada, Xàtiva, Moixent, Montesa, Bocairent i Ontinyent.
El certamen també té la participació de l'associació de municipis Vall Xúquer-Cabriel, La Ribera de Xúquer i les mancomunitats de La Canal de Navarrés, Vall d'Albaida, La Safor, La Valldigna, el Racó d'Ademús, la Mancomunitat de l'Alt Túria i la Mancomunitat La Serrania.
A més, durant tot el cap de setmana tindran lloc diverses activitats com tallers infantils i actuacions musicals a càrrec dels municipis participants.