dissabte, 13 de setembre del 2014

INTENT FRUSTRAT DE FER UNA CANDIDATURA ÚNICA DE L'ESQUERRA

El primer i fins ara únic intent de fer una candidatura única d'esquerra a Simat ha resultat frustrat per diversos motius: ha convocat el menys indicat, el de sempre, i ha convocat a qui li ha convingut; ha volgut agafar protagonisme el de sempre, el de sempre ha imposat conservar les seues sigles en la candidatura única tot i ser de fa anys el menys votat de tots els qui van acudir, i el de sempre ha abusat de la paraula fins l'extenuació. 
Esta setmana s'ha celebrat una reunió entre representants de Podem, EUPV, Compromís, PSPV i ERC per tal de sondejar la possibilitat de concórrer en candidatura única.
L'intent, però, ha nascut viciat perquè obeïx només a una maniobra desesperada del de sempre de no quedar-se fora de la corporció en les pròximes eleccions. Per tant, no hi ha voluntat d'arribar a cap lloc que no siga garantir futura representació política a qui no està segur de que en solitari la vaja a tindre. 
La inèrcia de Podem, que a nivell estatal té substrat ideològic, corre el risc a l'àmbit local de ser manipulat per persones que en solitari s'ho veuen negre obscur. Fer fora el PP, canviar les dinàmiques i les preferències en la gestió local, i el voluntarisme desinteressat queden en segon plànol, només per darrere de l'objectiu de garantir-se representació a l'Ajuntament encara que per a això s'haja d'exprémer un moviment polític nou i fresc. 

18 comentaris:

Anònim ha dit...

Sempre esteu igual reis, comentaris que us podrieu aplicar a vosaltres ... Dit això PODEM deuria presentar-se sol, corre el perill que entre uns i altre ho desbrafeu!

ARC IRIS SIMAT ha dit...

Nosaltres no hem anat a cap reunió, per tant no ens podem aplicar cap comentari.

Anònim ha dit...

Això ratlla el ridícul:

1.- Podem, EUPV, Compromís, PSPV i ERC: ACAIS i EU hui és el mateix.

2.- No quedar-se fora de la corporació en les pròximes eleccions: Sembla, segons enquestes que qui és EU qui té el panorama negre ... No ¿? A més a més la fidelitat electoral d'ESQUERRA SIMAT, sembla més que garantida.

3.- La inèrcia de Podem, que en l'àmbit estatal té substrat ideològic, corre el risc a l'àmbit local de ser manipulat: Sobre manipulació teniu un OSCAR + que guanyat.

4.-Fer fora el PP, canviar les dinàmiques i les preferències en la gestió: A l'hemeroteca hi ha fotos i notícies molt suculentes que us impliquen en el suport implícit al PP.

5.-L'intent, però, ha nascut viciat: L'hemeroteca i l'experiència també us implica en intents viciats i manipuladors allà per l'any 2007.

6.- Nosaltres no hem anat a cap reunió, per tant no ens podem aplicar cap comentari: Si no heu anat, com ho sabeu?

Tanquem el tema, no paga la pena, donar-vos (donar-te) publicitat. Però esteu (estàs) molt acostumats a amollar-la i que ningú us diga res.

Anònim ha dit...

No m'agrada este article perque provoca el de sempre, baralles en l'esquerra i que en un poble clarament d'ideologia d'esquerres, polítics incompetents fagen que acabe manant la dreta i per majoria absoluta.

comcam Ot ha dit...

Molt d' interes tens de que això no vaja avant. La primera reunio que es sols una posada en contacte i ja la filtres? que comode se te veu amb el PP!A hores d´ara ja et coneguem tots nomes hem de mirar l'oposició feroge que has fet està legislatura, com mostra l'article anterior, Encara està plorant sebastianet de lo dur que eres amb ell. Au cacau.

Anònim ha dit...

Llevem a sebastian i posem a serra, arreeeeeeeeee

Anònim ha dit...

Sí, l'oposició ha sigut ferotge, ssebastian encara esta tremolant de l'oposicio de serrra, soe i bloc. Tots al mateix sac... bla bla bla

Anònim ha dit...

Està clar, hem entrat en any electoral.

Anònim ha dit...

Fora tots els mamuts de la política.

Anònim ha dit...

Podemos Simat de la Valldigna farà un comunicat en el mur del seu fecebook, perquè sapieu com pensem, podeu informar-vos de que és PODEMOS, hi ha molta informació per tots els mitjans de comunicació, i només una cosa aclaridora "PODEMOS no és un partit d'Esquerres..."

Anònim ha dit...

Un altre partit rendit davant la 'superioridad del castellano', en això si que sou iguals que el PP. Tant vos costa dir "PODEM"??? encara que siga feu ús del valencià ací, en València, dic jo que no és molt demanar...

Anònim ha dit...

En valencia o castella, l'unic punt aon estan d'acord tots es en tirar al PP del Ajuntament.

Anònim ha dit...

A Simat encara no s'ha constituït com a partit polític, "Podemos" esta gestant-se en la "Gran Assemblea" ara mateix, així que suposem que es podrà canviar el nom de "Podemos Simat" pel de "Podem Simat", no creiem que tinguem cap problema respecte d'això, pel que fa a l'ús del Valencià, això és el que desitgem, promoure el valencià!

Anònim ha dit...

I dic jo, Podemos-Simat no serà un artifici instigat per politics vinguts a menys en un intent de parasitar el seu potencial per tal de sobreviure al matxet? Seria una llàstima.

Anònim ha dit...

En Podem Simat no hi ha ningú que estiguera anteriorment en càrrecs polítics, jo no ho se, no ens importa, i no passaria res, per que encara que entrara a formar part de Podem Simat, hauria de passar per l'assemblea, perquè el debatérem i votàrem, per si volguera presentar-se a algun càrrec, presentar-se es pot presentar el que vullga el càrrec que vullga. no tenim cap líder, però si que ens agradaria trobar a persones que volgueren representar en l'ajuntament al Poble de Simat.

Anònim ha dit...

A vore, a vore, a vore. Expliqueu-me això de que Podemos no és d'esquerres. Què voleu dir exactament?

Anònim ha dit...

Vol dir que tenen gent de tot tipus de pensaments i per això tenen integrants de Podemos en la meseta amb un pensar de 'xafar al valencià'. Per això van diguent que és fàcil, que només puguen canviaran el nom, que suposen que no hi haurà problema, bla, bla, bla pero la realitat és que passen els mesos i el nom segueix siguent el mateix i ahí el tindràn 'por los siglos de los siglos' perque no els deixen canviar-lo. Per cert, si jo em montara un partit en Simat m'asseguraria de que si algú parla en nom d'ell com a mínim tinguera l'elemental de valencià o es molestara en fer ús d'algún corrector. A la gent li fa mal els ulls de vore a persones que no s'han molestat mai en apendre un poc de valencià, que de la nit al matí vol ser el més polític i opinar de política més que ningú, això sí, rebentant la llengua. Jo faré faltes, però ni és l'exageració d'aquesta gent ni estic representant a cap partit polític. Per cert, per a que no diguen que sols diguem coses males dels polítics, aprofite per a felicitar a la resta de partits de Simat (menys el PP, en el llibre de festes vam veure altre exemple) per respectar la nostra llengua, que tant volem, estiguent com està en la UVI

Anònim ha dit...

Si voleu a Simat el dia 1 d'Octubre hi ha una assemblea on s'explica que és "Podem", vingau a debatre.