dimecres, 18 de març del 2009

EL CONSELLER DE TERRITORI INSTA A EDIFICAR EN SÒL INUNDABLE A TAVERNES

La Valldigna importarà el model decadent del litoral d'Alacant.
El conseller de Territori, José Ramón García Antón, ha dit en una visita que va fer ahir a Tavernes que és el moment idoni per a executar els plans urbanístics de la mar, que inclouen dos camps de golf i 4.000 nous habitatges a una zona de marjal inundable, i que de fet s'ha inundat en diverses ocasions, la més greu el 1982. García Antón ho justifica amb el fet de que l'aturada urbanística lleva pressió, i l'alcalde de Tavernes, Manolo Vidal, planteja aquests projectes urbanístics com a alternativa a la crisi de la taronja.
I mentre el conseller anima a destruir la marjal a Tavernes, a Simat per a fer un polígon industrial li donarem mil voltes al nano. Podríem dir que estem davant un tracte preferen del conseller cap a Tavernes.
A més, hi ha una associació que es diu la Vall de la Mar, probablement conformada pels propietris del sòl, que pressiona per a executar els projectes.
A més, Simat serà còmplice necessari si finalment permet que la Confederació Hidrogràfica del Xúquer execute el projecte de retenció d'aigua al terme de Simat per a reduir el risc d'inundacions a les marjals de Tavernes.
La combinació perfecta: un conseller insensat que insta a construir, un alcalde del PP, i centenars de propietaris d'un tros de marjal amb els ulls com a plats davant la possibilitat de cobrar la partida de turba a preu d'or. El resultat serà l'exportació del decadent model del litoral d'Alacant a la Valldigna.

9 comentaris:

Anònim ha dit...

Suposse que el nostre preboste regidor de sostenibilitat no ho permetra.
Super-regidor no a la presa al riu Vaca.

Anònim ha dit...

Mira que sou no felitcitar a Eladi per el premi valldigna, i això que repeteix

Anònim ha dit...

Eladi sembla que ha tingut un folló amb el PSOE de Benifairó.

Anònim ha dit...

Els valleros es faran rics venent bancals a preu de Gran Via, i a Simat pagarem el pato.

Anònim ha dit...

Eugeni té que rentabilitzar totes les compres que va fer seguent alcalde

Anònim ha dit...

El PP i el PSOE de Benifario han perdonat al Bollo les despeses de l'urbanització del seu magatzen.
Amb una votació on Jesus Ferrando(PP) ha enganyat a Jesus duc d'Iberdrola.
Fotre quins lladres governen la mancomunitat de la valldigna

Anònim ha dit...

El Sr.Joan Serra i Folguera encara no ha eixit en Las Provincias fent la tradicional "Nota de premsa" per expresar on és troba i que opina l'ajuntament de Simat.
El Sr Eladi ni està ni s'el espera.

Anònim ha dit...

Eladi va a per feina, premi valldigna
€€€€€€€€ caixa i a la bujaca.

Anònim ha dit...

Que Eladio, ha tingut folló am el PSOE de Benifairó?, pues la veritat no m´extranya gens... ell té folló amb tots, és molt prepotent i sobirà, va a per tots els que li se possen per davant