dimecres, 4 de març del 2009

ESPORTS: OLEGARIO ALARIO EXHIBEIX LA SEUA BONA FORMA FÍSICA

Olegario, al podi. (foto: las provincias)
El simater Olegario Alario Peig va ser el primer corredor local de la tercera prova puntuable del Campionat de Lliga de Carreres de Muntanya de la Comunitat Valenciana disputada a la Valldigna aquest cap de setmana. A més, Olegario Alario va ser segon en la seua categoria de veterans i 18é en la general.
Tavernes i les muntanyes de la Valldigna van ser l'escenari de la prova que es va celebrar diumenge amb una participació de 335 corredors. El Centre Excursionista Tavernes va ser l'organitzador d'un acte que va comptar també amb la col·laboració de la Mancomunitat de la Valldigna i l'ajuntament de Tavernes entre altres. Els organitzadors van realitzar un gran desplegament de mitjans en una prova ben organitzada en la que no va faltar detall al llarg dels 21'8 quilòmetres del recorregut de la carrera. L'eixida i la meta es van establir en el passeig Colom i els corredors van recórrer un itinerari per les muntanyes de la Vall, Benifairó i Alzira amb un desnivell de 950 metres. La màxima altitud de la carrera van ser els 602 metres del Puntal del Massalari. Les pluges del dia d'abans van fer que el trajecte estiguera ple de fang, la qual cosa va originar alguna que una altra caiguda.En la classificació el guanyador absolut va ser Ramón Recatalà del Mur i Castell amb un crono d'1 hora i 36 minuts. En dones la primera classificada va resultar Rosario Adrián, d'El Clínic, amb un temps de 2 hores i 7 minuts.
Representant a la Valldigna competien els equips del Centre Excursionista i el Grup Muntanya Valldigna. Pel Centre van participar José Gomez Insa, Paco Sebastià Borrissol, Vicent Embrutar Morato, Vicent Saa Carrasco, Toni Aragó Sala i Fernando Pelegri Espinosa, Nanda Almiñana Costa i Merche Carbonell Ferrando que va ser segona en la seua categoria i millor corredora local.Pel Grup Muntanya va estar José Alario, Julià Company, Jesús Palomares, Jorge Brins, Cristià Vercher, Emilio González, José Vidal, Joan Vicent Bañuls, José Vicente Grau i Rubén Vercher.