dilluns, 23 de març del 2009

JULI IBÁÑEZ RUMIA DEIXAR LA POLÍTICA PER MOTIUS LABORALS


Juli Ibáñez Montagud pot deixar de ser regidor per motius laborals.
.
El regidor del Bloc Juli Ibáñez rumia deixar la política i la seua cadira al ple de l'Ajuntament de Simat per tal d'acceptar una oferta laboral que l'obligaria a viure a l'estranger, segons han informat fonts municipals. Si finalment Ibáñez opta per deixar el seu càrrec com a regidor, el substituiria l'exregidor Aureli Mansanet, número tres de la llista del Bloc, sempre que no renuncie i faça córrer el llistat.
Arc Iris crida l'atenció sobre el fet que la notícia de la possible renúncia de Juli Ibáñez haja coincidit amb el resultat del darrer congrés del Bloc i el gir cap als postulats de la dreta blavera. En opinió d'Arc Iris, el resultat d'eixe congrés és el que ha espentat a Ibàñez a valorar l'oferta laboral. De fet, el regidor del Bloc havia qüestionat en més d'una ocasió en públic la seua continuïtat al partit en el cas de que el congrés aprovara la ponència blavera.

QUÈ PERD EL CONSISTORI?

La gestió de Juli Ibáñez com a regidor de Cultura, Festes i Joventut ha estat més efectista que eficaç, i més voluntarista que realista. Es va estrenar amb una clavada de pota anunciant els actes oficials del Nou d'Octubre a la seua web personal. Més endavant va anunciar un cicle de cantauturs valencians al monestir que llevat de l'actuació inicial, no ha tingut continuïtat; el programa de voluntariat cultural que va enllestir no ha tingut ressò; la seua etapa a la regidoria de Cultura no ha servit per a introduir novetats als tradicionals programes festius i culturals, tal com es va proposar; i a més, ha tractat de furtar la cartera a l'alcalde del PSPV atribuïnt-se en solitari l'èxit de la compra del trinquet, una compra, d'altra banda, de la que hui per hui no en sabem encara res. És més, després de que l'alcalde, Eladi Mainar, rectificara a Juli Ibáñez sobre l'autoria de la compra del trinquet, el regidor del Bloc ha seguit apuntant-se la gestió, com ha fet per exemple a una entrevista publicada al setmanari Safor Guia fa només dos setmanes. Pel que fa a la gestió de joventut, no cal ni esmentar-la. Ibáñez s'ha limitat a penjar a la web municipal anuncis de cursos i viatges de l'IVAJ.
En favor de Juli Ibáñez cal apuntar, però, l'intent frustrat de trencar la dinàmica cultural hortera de Simat, la seua fidelitat a l'essència nacionalista, la seua adscripció al corrent més esquerrà del Bloc, i la seua oposició a la ponència blavera aprovada al congrés.
Pel que fa al seu relleu, el seu substitut, Aureli Mansanet, ve precedit per quatre anys de seguidisme al PSPV durant la darrera etapa negra del colomisme, la inexplicable renúncia a l'alcaldia que haguera posat fi al colomisme, i un excés de permisivitat com ara en la construcció del nyap d'escoleta que té Simat, a canvi de la qual li va aprovar els pressupostos a Palomares.

39 comentaris:

Anònim ha dit...

Els d'arc iris no s'enteren. Juli no se'n va pel gir al blaverisme del bloc, ni per motius laborals. Se'n va per no fer-se còmplice de la no gestió del tripartit. No s'entereu.

Anònim ha dit...

un bo que hi ha i s´en va..... malament Simat malament

Anònim ha dit...

Un màquina, i ademés no renúncia als seus principis, no com altres.

Anònim ha dit...

però algú ha contrastat aquesta notícia? jo no m´heu créc/ ni d´esta web ni de la de les cotorres

Anònim ha dit...

llista independent amb juli encapçalant-la, sé d´un bon grup de joves que el recolzaria (...i no tan joves) o amb Arc Iris, perquè no!

Anònim ha dit...

Perque ell no voldrà

Anònim ha dit...

La proposta mitg en broma mitg en serio ai està jajajaja

Anònim ha dit...

Arc Iris va dir en esta web fa uns dies que deixava obertes les portes als militants del Bloc desnganyats amb el seu partit. Si això anava en serio es podria mirar, pel bé del poble.

Anònim ha dit...

Pues si que hi han que el recolzarien, seria bona idea.

Anònim ha dit...

Un bo que n'hi ha... Pues justament per això, perquè sent bo no té sentit treballar entre arribistes, usurpadors, trepes, megalómans, mentirosos, envejosos i gent mancada d'escrúpols. ¿És o no és?

Anònim ha dit...

algú renunciaria a 6000 euros de sou mensual amb vivenda i xòfer inclós, per ser alcalde i aguantar a frikis, envejosos, radicals i bla - bla -bla? si es així, si que està loco!

Anònim ha dit...

A eixe preu que em llogue a mi

Anònim ha dit...

Aleshores està confirmat que Juli s'ho deixa.

Anònim ha dit...

Gerard, o qui duga, aquesta plana, si això no ho tens confirmat, que crec que no, hi ha per posar-te una bona demanda judicial, al igual que de segur farà ESQUERRA, després del seguit d'insults, manipulacions i faltes de respecte cap al regidor d'aquesta formació ...

estàs pasante'n de la ratlla ...

* segurament sensurareu aquest comentari .... ara ho comprovarem

Anònim ha dit...

Al poble només hi ha quatre que se n´han passat de la ratlla: Colomet, Eladiet, Serreta i el general McArtur.

Anònim ha dit...

Al últim: i tu clar es el nou jutge de pau que diu qui se'n ha passat ?...no ?

no es passar-se'n fer anònims, enviar-los per carta, difondre informació no contrastada, amenaçar a regidors/es, enmerdar, i fer la guitxa ....

NO AIXO es fer la mà.... QUE TAN BÉ SABEN FER ALGUNS SIMATERETS, no rei ?

espere que algún dia us caiga el pel... pero no per la calvicie ... si no per alguna investigació judicial ....

Anònim ha dit...

Jo estic amb Juli pero mai amb aquesta gentola de l'arc iris. Cada vegada em done més conter de com son, i en part, gracies a aquesta web.
Al de tres comentaris més amunt he de dirli que pareix que arc iris ha deixat de manipular els missatges. A mi m'hen han censurat molts, fins i tot ja li enviava missatges només per al censurador on l'anomenava carinyosament "garbellet". Ell, per supost, els eliminava.

Anònim ha dit...

NO CAL SER JUTGE DE PAU PER SABER QUI SÓN ELS DELINQÜENTS A SIMAT.
SI A MÉS DE DELINQÜENTS SÓN MALEDUCATS COM EL COMENTARI DE LA 1:10 DEL SENYOR ELADI, ESTÀ TOT DIT.

Anònim ha dit...

On estan els insults? Dir-li feixista a Serra és un insult? On està la manipulació? Dir que Serra ha mentit respecte de l'homologació dels atomitzadors és manipular? On està la falta de respecte? Manuipular és llevar el nom d'un carrer i no dir com ni perquè, manipular és dir que té una homologació que no té. A vore si la demanda encara li la posa Arc Iris a Serra.

Anònim ha dit...

Que interessant.
Resulta que els d'Arc Iris son gentola.
Lo curiós és que el qui ho diu, no troba també altra gentola.
I mira que abunden.
Hi ha qui té ulls no més per a vore lo que vol vore.

Anònim ha dit...

Al calumniador dels interessos urbanístics. Els d'Arc Iris possiblement eixirien més beneficiats si s'executara el camp de golf que no pas el polígon industrial, i no obstant això s'oposen al camp de golf per haver-se ocultat l'operació al poble i haver propiciar l'especulació d'esquenes a la gent. Per tant, si d'interessos es tracta, els sortiria més a compte fer el camp de golf. En canvi, Arc Iris ha dit que considera prioritari per a Simat poder disposar de sòl secundari i terciari per afavorir la creació d'ocupació, i si es té un bancalet allí no es pot evitar. Seria absurd. Per tant, recomane a l'administrador que no deixe entrar més missatges calumniadors i intoxicadors. Eixos missatges són els que posen en perill que continue la barra lliure per a fer comentaris sense filtres.

Anònim ha dit...

Si no teniu interesos al poligon com es comprén que vulgau fer allí sòl urbanistic? De veritat sou tan simples que penseu que això es viable? Us heu adonat que el "boom" inmobiliari s'ha acabat? Si si, ja s'ha acabat. M'agradaria que els que defeneu el tema del sòl urbanistic al poligon em diguereu a qui es pot vendre ara cases per que no ho entenc. Als emirats?
No entenc com podeu seguir defençant això. (si que ho entenc, €€€€€)

Anònim ha dit...

La vostra tercera opció no l'ha tinguda en compter l'ajuntament per que es una tonteria de llibre. Se vos veu desesperadets amb els terrenys sense vendre. Quan trobeu dues persones interesades en fer-se una casa alli començaré a prendre-vos en serio.

Anònim ha dit...

Pues sembla que ja hi ha alguna caseta per allí per la muntanyeta dels Cristalets i per la muntanyeta del Dinosaurio, no? Hauràs de començar a prendre't en serio això de que no es pot fer un poble on hi ha ombra, i un polígon on hi fa sol.

Anònim ha dit...

Arc Iris, mireu les notícies un poc, més de 1000000 de vivendes per vendre a Espanya i altres tantes obres parades. I ara venen els experts en economia (i humoristes) i diuen que hi ha que fer-ne més en Simat.

Anònim ha dit...

Les propostes son aixó, propostes.
S'estudien i si cal es porten a terme i si no, es descarten.

Lo mal de les propostes, és si les presenten alguns que enseguida les porten a la pràctica, sense consultar a ningú.
I després es queixen si els critiquen.

Anònim ha dit...

No ens importa que vos afavoreix, el que està clar és que sapia la gent de Simat el poc èxit que tindria tant el polígon com el camp de golf. Lo de crear ocupació és mentida, digueu mentides a la gent. Conforme està el tema es qüasi impossible que s'acoste alguna esmpresa de fora a "crear" ocupació. És més, les empreses simateres obligades a estar en el futur pol.lígon (que donen feina a una part important de la població) deurien fer-se carrec de les despesses milionaries de trasllat, compra del terreny (si no l'han comprat ja) i construcció del polígon, el que portaria lligat el tirar a gent a carrer per poder fer front a eixes despesses (abans tot es solucionava fent una finca en el magatzem antic de dins del poble, hui no), ja que la majoria d'empreses simateres estan ben apurades i no podrien seguir pagant tots els sous.
En resum, els especuladors d'arc iris volen guanyar diners per un puto terreny, a canvi de que altra gent no puga guanyar-se la vida treballant.

Anònim ha dit...

Ha parlat Keynes. Ojo.

Anònim ha dit...

Keynes qui et aquet.?
davanter del Liverpol ?

Anònim ha dit...

Tots els partits estan a favor del poligon i ara resulta que els especuladors son els d'Arc Iris.

Teniu molt poc trellat, però que molt poc.

Anònim ha dit...

Qui es Keynes???

Anònim ha dit...

Un deixeble del molt ilustre Super-regidor

Anònim ha dit...

No sap qui és Keynes. Ja, ja, ja. A que sí que sap qui és Carmen Flores? Ja, ja, ja.

Anònim ha dit...

Al de les 13:25, ara seras tu doctor en història econòmica

Anònim ha dit...

Algú li ho ha preguntat o com sempre mentim?

Anònim ha dit...

Pregunta-li-ho tu i t'estalvies intermediaris, als que d'altra banda no sé perquè tens el costum de consultar, si sempre menteixen.

Anònim ha dit...

Jo ja li ho he preguntat i se la resposta. tu ni li has preguntat ni tens ni idea del que vol fer.

Anònim ha dit...

Ruc, ruc. No t'ho prengues a mal. És una onomatopeia.

Anònim ha dit...

t´ix molt bé es nota que et passes tota la vida practicant.