dissabte, 21 de març del 2009

EL MULTIGOVERN BARALLA REDUIR LES DIMENSIONS DEL POLÍGON

Per on tallarà el multigovern?
.
La reducció de les dimensions del polígon industrial de Simat sembla que serà l'opció per la que optarà el multigovern de Simat per tal de fer viable l'execució del projecte d'urbanització, seguint una de les recomanacions que fa l'estudi de viabilitat del Centre Internacional de Gandia de la Universitat de València.
L'estudi de viabilitat aconsella reduir les dimensions del polígons o executar-lo en dos fases. Sembla que l'Ajuntament prefereix la primera, segons ha pogut saber Arc Iris, encara que no hi ha hagut cap pronunciament. Eixa opció, tal com ha informat Arc Iris, pot generar un conflicte entre els propietaris que es queden fora del programa d'execució, atés que se'ls ha generat expectatives al llarg de molts anys, des que es va redactar el projecte. Ara el problema el tindrà el multigovern a l'hora de decidir per on tallar, i talle per on talle, generarà un conflicte.
Arc Iris pensa que esta és la pitjor opció per la que podia optar el multigovern, i recorda que fa mesos va proposar una tercera alternativa que no figura a l'estudi de viabilitat: compaginar el sòl industrial amb el residencial, la qual cosa evitarà conflictes.

27 comentaris:

Anònim ha dit...

Estic intrigat a vore com soluciona això del polígon el tripartito. Tionc quimera que ens ve alguna serrutxada al damunt.

Anònim ha dit...

Missatge per al sector especulador d'arc iris: pareu ja en el tema del polígon i apreteu-se ja el cinturó, que els diners amb que feieu conter han desaparegut. Lo de les expectatives són una bona tonteria, en esta crisi es repeteix la història, tots teniem unes expectatives massa bones i així hem acabat.

Anònim ha dit...

Estem venuts. Les ganes de manar de dos babaus i una babaua ens eixiran ben cars.

Anònim ha dit...

Estic segura de que faran un empastre, i no només amb el polígon. Ja me'n vaig adonar dilluns passat a la reunió de comerciants.

Anònim ha dit...

Això voldria el sector inútil del tripartit, que Arc Iris parara de donar la vara en el tema del polígon i en altre temes. Sembla que us han calat.

Anònim ha dit...

Els d'arc iris no feu més que marejar. Deixeu que el Pacte de Progrés treballe.

Anònim ha dit...

Jo crec que els que demanan que no es parle del polígon en realitat el que estan fent es tapar la incompetència del tripartit.

Anònim ha dit...

SENYORS I SENYORES DEL TRIPARTIT ELS TEMPS DEL CALLAR I AXUPIR EL CAP SON D'ALTRES EPOQUES.

Anònim ha dit...

Té collons la cosa el Sr Serreta en l'oposició donna més feina que un porc solt i quan mana s'enfada si no lalaben i s'ofen de les pintades contra ERPV,espere que faça el mateix
en totes les pintades.

Anònim ha dit...

el que deurien de fer es un poligon fins el pator, quan mes gran millor.
no, fins la finca sos així afectaria a mes propietaris i tots es farien rics a 30000€ la fanecada.
que els diners cauen del cel....

Anònim ha dit...

Increïble però cert,els arquers defenent l'especulació.Viure per a vore.

Anònim ha dit...

Si, defenent l'especulació. Als que han calat és a la gent d'arc iris que te terres allí, realment cregueu que si es fa sòl residencial algú construirà allí amb la que esta caiguent? Qui constrirà allí? Voldria un exemple per favor.

Anònim ha dit...

Acabe de vore que el meu missatge s'ha escrit inmediatament sense necesitat de que el revise ningú. Aprofite aquesta situació per a denunciar que la gent d'aquest blog ha estat censurant els meus missatges. Missatges sense insults, amenaces ni res per l'estil. Simplement veritats incomodes.

Gracies per llevar al garbell. (és ironia, no s'emocioneu que no tinc res que agrairvos)

Anònim ha dit...

Que Arc Iris calle i que deixe treballar al tripartit.
Que pasa, que si Arc Iris parla, el tripartit ja no pot treballar?
Que delicats que són.

Anònim ha dit...

El que passa és que no sabeu com traure's de damunt l'embolic que heu muntat al polígon. Sou una plaga.

Anònim ha dit...

Si el tripartito no vol o no sap dotar a Simat d'un polígon industrial, que ho diga a les clares i triarem un altre govern.

Anònim ha dit...

Lo que digueu de sòl residencial és la idea més absurda que s'ha dit mai. O no teniu ni idea de urbanisme o lo que passa és que vos ha pillat el bou i no heu venut a temps (la avaricia arquera rompe el saco) i ara digueu tonteries de lo desesperats que aneu. Sereu vosaltres qui compre els terrenys per a construïr o les vivendes a construïr?? ni vosaltres ni ningú perque casi ningú té un duro i els que en tenen estan cagats i no l'amollen (demanda = 0 / valor terreny = 0 euros). Açò no és cap descobriment, està passant en tots els llocs, no vegueu per ahí 40000 obres paralitzades o que??? ignorants.

Anònim ha dit...

Es podrien dir les coses sense insultar, però com està vist que es pot insultar, vaig a fer-ho. A més d'ignorant, cal ser "calzonazos" per a no adonar-se'n que volen clavar-nos 400 xalets al Mig l'Horta. Ahí sí que hi ha demanda?

Anònim ha dit...

Cal ser borinot, amb la que està caiguent per creure que van a fer xalets al mig l´horta, que la generalitat aprove un camp de golf o que l´ajuntament el demane, que es puga sostindre la barbaritat de fanecades que colom va disenyar al poligon industrial amb la barbaritat de sol dotacional que va reservar per traslladar el poliesportiu i que hi han empreses que estan disposades a entrar en una inversió d´eixes dimensions.
SOU UNA GRAN MENTIDA!!!!

Anònim ha dit...

No és tan difícil d'entendre arquers. El govern ha passat de dir que farà un macropolígon a dir que farà la meitat i d'ací uns mesos dirà que no es farà res, ni xalets ni polígon, ni res. Dir dirèctament que no és farà res no es massa popular entre la gent i es deu comunicar en varies entregues. En la que està caiguent no va a fer-se res en els pròxims anys a Simat, ni tampoc a ningún poble que tinga un govern amb dos dits de front. Les constructores arriscades ja s'han quedat pel camí, i vendre algo a Simat en els pròxims anys seia tan difícil com tocar-te la loteria.

Anònim ha dit...

Per fi ha parlat algú de trellat.

Anònim ha dit...

AL POLÍGON LI PASSARÀ IGUAL QUE AL CASAL DE LA JOVENTUT I EL TRINQUET :
UNS PER ALTRES CASA PER AGRANAR I PILOTA ENCALADA

Anònim ha dit...

Jo no se com encara hi ha algú que defén el tema del sol urbanístic. Sense anar mes lluny, heu vist com està el tema ahí abans de arribar a la Barraca? O anant a Gandia? O simplement mireu les cases d'obra nova que estan començant-se a Simat.
Canta a un kilòmetre de distancia que ací a l'arc iris hi han massa interesos econòmics pel mig.
Per favor arc iris, pensa amb el cap i no amb la butxaca d'alguns dels teus integrants. Fer sol urbanistic es simplement ridicul.
Segons el que entenc en l'article i per que estiguen tots contents, que aproven també la megaurbanització i camp de golf "que si no hi hauran conflictes amb els veins". Se vos veu molt el plumero.

Vaig criticar que a aquesta web em censuraven missatges i ningú ha dit res, pel que entenc que açò és algo habitual per ací i no soc el primer que li passa.

Anònim ha dit...

Si censuren, mal perque censuren.
Si ho deixen passar tot, mal perquè molts insulten.
Massa paciència és el que tenen, d'aguantar a tant .....
Xe, no vull insultar.

Anònim ha dit...

A vore com se n'ix el tripartito amb això del polígon. Serra es cobrirà de glòria. O de merda.

Anònim ha dit...

Al calumniador dels interessos urbanístics. Els d'Arc Iris possiblement eixirien més beneficiats si s'executara el camp de golf que no pas el polígon industrial, i no obstant això s'oposen al camp de golf per haver-se ocultat l'operació al poble i haver propiciar l'especulació d'esquenes a la gent. Per tant, si d'interessos es tracta, els sortiria més a compte fer el camp de golf. En canvi, Arc Iris ha dit que considera prioritari per a Simat poder disposar de sòl secundari i terciari per afavorir la creació d'ocupació, i si es té un bancalet allí no es pot evitar. Seria absurd. Per tant, recomane a l'administrador que no deixe entrar més missatges calumniadors i intoxicadors. Eixos missatges són els que posen en perill que continue la barra lliure per a fer comentaris sense filtres.

Anònim ha dit...

No ens importa que vos afavoreix més o menys, el que està clar és que sapia la gent de Simat el poc èxit que tindria tant el polígon com el camp de golf. Lo de crear ocupació és mentida, digueu mentides a la gent. Conforme està el tema es qüasi impossible que s'acoste alguna esmpresa de fora a "crear" ocupació. És més, les empreses simateres obligades a estar en el futur pol.lígon (que donen feina a una part important de la població) deurien fer-se carrec de les despesses milionaries de trasllat, compra del terreny (si no l'han comprat ja) i construcció del polígon, el que portaria lligat el tirar a gent a carrer per poder fer front a eixes despesses (abans tot es solucionava fent una finca en el magatzem antic de dins del poble, hui no), ja que la majoria d'empreses simateres estan ben apurades i no podrien seguir pagant tots els sous.
En resum, els especuladors d'arc iris volen guanyar diners per un puto terreny, a canvi de que altra gent no puga guanyar-se la vida treballant.