dissabte, 11 d’abril del 2009

EDITORIAL

LA CRISI DE GOVERN

Les diferències surgides ara a l'equip de govern de Simat quan ha arribat l'hora de la veritat, és a dir, l'hora de decidir el nostre model urbanístic, deixen entreveure que els lligams del pacte de progrés eren en realitat fràgils, i sembren dubtes sobre les vertaderes raons de la moció de censura.
Si el PSPV creu que el golf i la macrourbanització són vitals per al futur de Simat, la millor manera de no portar-ho endavant era fer una moció de censura amb socis que no volen el camp de golf. Per tant, si el PSPV haguera mirat pel que diu que és el bé de Simat, haguera governat amb el PP i li haguera aprovat el camp de golf quan el PP l'haguera presentat. Eixa era l'única manera de garantir l'aprovació del golf.
Per tant, si el millor que li pot passar a Simat, segons el PSPV, és el golf, i el PSPV ha fet govern amb socis que no volen el golf, haurà d'explicar als ciutadans per a què va fer una moció de censura, a no ser que es vullguera tallar de socarrel la popularitat de l'alcalde del PP a costa dels interesos generals.
Arc Iris pronostica que al final el que passarà és que Bloc i Esquerra Republicana acabaran engolint-se el camp de golf, el que sembrarà de nou més dubtes sobre els motius de la moció de censura.
Amb eixe prioritats, allò més lògic és que a Simat s'haguera constituït un pacte de govern a la basca.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Anem a veure si l'urbanisme és de Mister "Nota de premsa",a que ve l'alcalde florero clavant la mulla.