dimarts, 28 d’abril del 2009

SIMAT APROVA QUATRE OBRES PER A FINANÇAR AMB EL PLA CAMPS


La impresentable entrada a Simat serà millorada amb els diners del Pla Camps.
.
El divendres passat es va celebrar un ple extraordinari, convocat a les 2 de la vesprada, per a aprovar cinc sol·licituds d’autorització de sengles projectes, dins del denominat Pla Camps d’ajuda als municipis, que afecten diferents espais públics de Simat.
En concret, l’Ajuntament rebrà més de 700.000 euros de la Generalitat Valenciana els quals s’invertiran en la recuperació i condicionament del carrer del Pou, la urbanització de l’avinguda de la Font Menor, la millora de la xarxa viària i accessibilitat del carrer major (obra que es farà en dos trams), i la millora de les pistes de tennis del Poliesportiu.
De totes les propostes presentades pel grup municipal d’Esquerra Unida-Arc Iris, se n’ha inclòs la del carrer del Pou. Al mateix temps, el nostre regidor va considerar que la intervenció en el carrer major era necessària, atés l’estat de la xarxa del clavegueram i desaigües, construïda en 1960. Totes les propostes de l’equip municipal van ser aprovades per unanimitat dels regidors i regidores de la Corporació, excepte la de la remodelació de les pistes de tennis, en què el nostre regidor, Víctor Mansanet, es va abstindre perquè considera que els 90.000 euros, aproximadament, que estan previstos en l’execució, “haurien d’invertir-se en eliminar les barreres arquitectòniques que hi ha en el Poliesportiu municipal ”.
Mansanet va demanar que l’actuació en la Font Menor “hauria de ser aprofitada per eliminar també la perillositat que suposa l’activitat del magatzem de fruites que hi ha a l’entrada del poble, tal com està ara, de la qual ens lamentem constantment”. L’alcalde contestà que “no s’actuarà fins que no es faça el Polígon Industrial” i va afegir que “eixe magatzem produeix llocs de treball”.
El Ple municipal va aprovar, amb els vots a favor del tripartit i EU-Arc Iris, una moció de suport a la convocatòria de vaga anunciada per a avui dimarts, 28 d’abril, realitzada per la Plataforma en Defensa de l’Ensenyament Públic.
Finalment, i per primera vegada d’ençà l’ascensió al poder del tripartit de Simat, el plenari municipal es va celebrar a les 2 de la vesprada. Fins i tot alguns membres de l’equip de govern han criticat la intempestiva hora del ple.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Tranquils constructorets i obrers que hi ha crisis per a tots menys per a vosaltres...entre el pla ZP i ara el de Camps , salvaets... i els altres que ens donen pel cu..........