dijous, 23 d’abril del 2009

SANT JORDI: LA WEB D'ARC IRIS DISPARA LA DEMANDA DE CONNEXIONS A INTERNET A SIMAT


La consolidació de la web d'Arc Iris com a mitjà local de comunicació, que acaba de celebrar el seu primer aniversari, ha fet créixer a Simat la demanda de contractes de connexions a Internet, tal com ho han fet saber els propis usuaris i ho han confirmat comercials del sector.
Amb eixe motiu, hui, dia de Sant Jordi, Arc Iris desitja que l'homenatge que cal retre a la literatura es centre en l'estímul de la lectura de les notícies més pròximes. Els diaris també són lectura, i la web d'Arc Iris també.
Nombrosos veïns de Simat es lamentaven de les dificultats de poder accedir a la web d'Arc Iris per no disposar de connexió a la xarxa, i molts d'ells han decidit contratar el servei principalment per poder seguir l'actualitat local que es narra en aquest espai a través de notícies i articles d'opinió. El company Felo ja sap de què estem parlant.
D'altra banda, Arc Iris s'enorgulleix d'haver estimulat les connexions a la xarxa. A hores d'ara la nostra web rep més de cent-cinquanta visites diàries, i només ha hagut de passar un any per a arribar a les quaranta mil visites, un fet excepcional a un municipi de les característiques de Simat.
Arc Iris ha estat pioner en la informació local en la xarxa, i així ho han agraït els usuaris, no només els afins a la nostra organització, també aquells d'altres afinitats o sense adscripció. El principal assoliment d'aquesta petita revolució al món local de la informació ha estat trencar a l'àmbit municipal el monopoli dels mitjans tradicionals de comunicació, pels que fins ara calia passar de forma irremeiable per tal de fer-se visible. Això ja no és necessari.
Per tant, hui, dia de Sant Jordi, Arc Iris vol retre homenatge a la lectura a través d'Internet i a la revolució que ha suposat aquesta eina per al món de la informació local.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

I el wifi de Rus ?

Anònim ha dit...

jajajajajajajajajajaja

Anònim ha dit...

Jajaja, tots en massa contractant linies de 40 o 50 euros només per a entrar ací. Il·lusos, seu cregueu tot.

Anònim ha dit...

S'acabeu de lluïr arquers, este és titular millor reflexa el que és Arc Iris. Im-presionant!!!

Anònim ha dit...

El bon humor el xorra pels camals.