dimecres, 8 d’abril del 2009

FLORA URBANA


Simat està en crisi, però també la resta del Món. I potser per això l'excel.lentíssim i il.lustríssim ajuntament ha optat per deixar créixer herbes a rastells i voreres. Ja no cal anar a l'horta per a fer una bullideta. Potser es tracta d'una de les mesures anticrisi que ha pres l'ajuntament dins de les seues possibilitats i competències.
Per contra, potser també que les herbes guanyen terreny a l'asfalt com a conseqüència de la crisi. L'ajuntament no té recursos per a mantindre els carrers i la vegetació se n'apodera sense pietat.
Altra hipòtesi apunta a les herbes urbanes com un nou element de la ruta dels tresors. Potser s'estiga convidant als turistes a descobrir la flora urbana autòctona i salvatge.
Estem, doncs, davant una incògnita. Però més que d'una incògnita, estem davant la prova de l'abandonament de la trama urbana de Simat tantes vegades denunciat per Arc Iris.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Això li donna un toc rustic per el turisme,és ecologic ja que la mare natura demana el que li pertoca i ens estalviem jornals en agranar i netejar el poble que quant plou ja és neteja.

Anònim ha dit...

Açò es prodria dir agricultura ecològica el mal es que no tots podem viure d´ella no?