dimecres, 29 d’abril del 2009

SERRA COMET UN ERROR


Volem pensar que és un error, i que no ha llançat una mentida intencionada. En un article publicat el 17 d'abril al diari Levante-EMV, el president comarcal d'Esquerra (Republicana), membre de l'executiva d'ERPV, regidor de Simat, segon alcalde, responsable d'Urbanisme, Medi Ambient, Agricultura i Sostenibilitat, representant de Simat a les Mancomunitats de la Valldigna i de la Safor, i representant a tots els consorcis creats i per crear, diu que en juliol de 2007 va presentar una moció al ple de Simat on es demanava revisar el PGOU i anul.lar el contenciós amb la conselleria, que havia rebutjat el concert previ del PGOU. I afig que la moció va ser rebutjada amb els vots en contra del PP, PSOE, i EU-(Arc Iris). Error o mentida. EU-Arc Iris es va abstindre, encara que no per estar en desacord amb la moció, sinó perquè va entrar pel procediment d'urgència i el nostre regidor no havia pogut ni llegir-ne el contingut.
Cal afegir, a més, que EU-Arc Iris va votar a favor de la urgència, cosa que Joan Serra no fa ara que mana amb les mocions d'EU-Arc Iris.
D'eixe article de Joan Serra cal posar l'accent sobre un altre punt. Diu el regidor d'Esquerra (Republicana) a l'inici de l'article que el 2005 va presentar a l'ajuntament una moció que va ser aprovada i en la que es demanava la retirada del concert previ per haver promogut l'especulació i per haver deixat en situació d'indefensió als propietaris de terrenys, demanava la renúncia a la macrourbanització, i proposava emprendre mesures legals per ocultació d'informació.
El que no diu Joan Serra és que en eixe moment ell representava a Arc Iris, i que la moció de la que parla ni tan sols la va elaborar ell, sinó altres membres d'Arc Iris. Això sí, ell la va defendre al ple, com no podia ser d'altra forma, perquè ell era el regidor. No cal ser paràsit per a fer política.
I del fons del conjunt de l'article només es pot concloure que Joan Serra tracta de llavar-se la consciència pel que li va al damunt, que no és altra cosa que l'acceptació del camp de golf i la macrourbanització. Potser per això diu que "Simat ha de ser sobirà", tot i que ell defendrà una cosa distinta de la que probablement designe el poble sobirà prèviament predisposat amb mentides sobre els gossos que anem a lligar amb botifarres.

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Serra no comet mai cap error.
Si ho ha fet aixì, alguna intenció portarà.

No vos capia cap dubte.

Anònim ha dit...

Mister "Nota" de premsa ja no té prou en les provincies i canal 9, i en jugue un quintet a que ja té preparat algun numeret en el tema del Ramón Llull ,temps al temps.

Anònim ha dit...

Redeu Serreta t'àgrada més eixir als papers que a la Carla Brune,això si tu estàs millor.

Anònim ha dit...

Si coneguereu a Serra, sabrieu que ell tot el que fa està estudiat i planificat.
No deixa mai res per lligar.
I quan vol aconseguir algo, no es para davant de res. Sols conten ell i "sus circunstancias"

Això no vol dir que després, tot li surta bé.

Anònim ha dit...

Hauriem d´inventar algun càrrec que encara no existisca per tal que el nostre Superregidor puga seguir acaparant-ne.
Comandant de les Forces Vives?
Fill Prdilectissim del Poble?
Califa del Carrer l´Esglesia?...
O potser un monument al nostre lider ara que estan arreglant la placeta de l´Esglesia.
* PD : no es preocupeu que si ell no pot acaparar més càrrecs la dona els agafarà gustosament.

Anònim ha dit...

El revolucionario más radical se convertirá en un conservador el día después de la revolución.
Hannah Arendt (1906-1975), filósofa alemana.