dimarts, 13 d’octubre del 2009

COMUNICAT D'ESQUERRA (REPUBLICANA) SOBRE LA INAUGURACIÓ DEL MERCAT


Dalt, foto oficial de la inauguració del Royal Serra Hall, cinquanta persones mal comptades. Baix, comunicat de la responsable de comunicació i imatge d'Esquerra (Republicana) fent palmes amb les orelles.

Arc Iris està pensant en rebatejar el mercat municipal a la vista del comunicat emés per la responsable de comunicació i imatge (nyas!!) d'Esquerra (Republicana) de Simat sobre la inauguració del mercat. Pensàvem que la idea del mercat era cosa del regidor de Cultura, però a la vista del comunicat sembla que és cosa del regidor d'Urbanisme. Per tant, rebategem el mercat com a Royal Serra Hall.
D'entrada ja és simptomàtic que un partit polític cante en solitari les excel.lències de la gestió municipal, com intentant atribuir-se l'èxit, però si ho fa, almenys podia intentar contindre l'eufòria.
Diu el comunicat de la responsable de comunicació i imatge que al Royal Serra Hall s'hi van concentrar "aproximadament un centenar de simaters i simateres". És possible, però de ser cert a l'hora de fer la foto se'n van eixir a fumar, perquè si comptem a la foto n'ixen gairebé cinquanta, inclosos la cúpula d'Esquerra (Republicana) -dreta de la imatge a primera fila- i els regidors.
La responsable de comunicació i imatge d'Esquerra aprofita el comunicat per a fer notar l'absència dels regidors de l'oposició. És un atac de baixa estopa. No sabem què estaven fent els regidors del PP, però sí podem assegurar que el d'EU-Arc Iris tenia una cosa més interessant a fer que inaugurar uns diners malgastats en un saló d'actes improvisat que no reuneix cap condició per al tipus d'espectacle que es va triar per a la inauguració. I de la calor asfixiant dels focus ja n'hem parlat, atés que el comunicat d'Esquerra no en diu res.
No obstant, amb el mateix criteri, també podríem dir que el regidor d'Esquerra (Republicana) es va absentar de la revetlla del Nou d'Octubre per a anar a València a portar la pancarta al costat del pobre Agustí Cerdà. Nou mil vots en un grapat.

8 comentaris:

Anònim ha dit...

I ahí hem colgat 150.000 euros??????!!!!!!!

Anònim ha dit...

caldria revisar les dietes dels regidors ... quines despeses hi han en dietes d'aquests ganduls ?

Anònim ha dit...

Dietes de Mancumunitat, CONSORCIO DEL PLAN ZONAL DE RESIDUOS ZONAS X, XI Y XII. Área de Gestión 1......
Qui les cobra.......... ¿?

Volem saber.

Anònim ha dit...

El Serra en la revetla i no eixir en la foto. Jajajajajajajajajaja..............

Anònim ha dit...

Tota la vida en política, i encara no saben que inclús les coses que poden estar ben fetes, no ho estan si es fan sen comptar amb els interessats.
Al final ens assabentem quan ja està tot fet, i sols podem aplaudir o remugar.
I res més.

Anònim ha dit...

Agustí Cerdà "pobre"? Perquè?

Anònim ha dit...

Pobre perquè de només cinc regidors que té al País Valencià un l'han hagut d'expulsar per fer una moció de censura amb el PP, i damunt ha d'aguantar a Serra a totes les manifestacions compartint pancarta i torxa, com si fos la seua sombra.

Anònim ha dit...

PERÒ EL CONVIDA TOTS ELS ANYS AL SOPAR REPUBLICA.