dilluns, 19 d’octubre del 2009

LA PALMERA NO SOBREVIU AL LLAMP


La palmera que toca al cel des del jardinet de dalt la Font Gran, amb més de mig segle d'edat, sembla que no va a sobreviure al llamp que li va caure al damunt durant les tempestes del mes de setembre. Dissabte se'n va vindre a terra el remat de la palmera, un bloc de tronc i una dotzena de palmes que es va desplomar d'una peça amb un gran baluern, un més després de la caiguda del llamp. L'aspecte de la palmera fa perdre les esperances amb la seua supervivència, tot i que ja va sobreviure fa uns anys a un incendi a la seua corona a causa d'un castell disparat durant una processó de Santa Anna. Durant uns anys aquesta palmera va cridar l'atenció per acollir una figuera que va náixer i créixer a la part més elevada del seu tronc.

7 comentaris:

Anònim ha dit...

Segur que no va ser un llamp, van ser els del Bloc. A per ells!!!

Anònim ha dit...

Culpa de l'ajuntament, per no dispondre d'una xarxa de para-rajos en condicions i per cabrejar a Deu amb les seues decicions (foies, maquineta,etc).

Anònim ha dit...

Però la culpa no era sempre d'Arc Iris?

Anònim ha dit...

La gent va fent-se vella.
Ara ja no li donen la culpa de tot a Arc Iris.

Anònim ha dit...

a la palmera no li va caure un llamp, esta aixi per un vixo que se les carrega, i si el vixo arribat a simat en cauran mes

Anònim ha dit...

Jo vaig vore caure el llamp. VÍCTOR.

EL PICUDO ROJO ha dit...

Es um llamp homes de poca fé.