dijous, 29 d’octubre del 2009

LA GUERRA OBERTA AL PP TÉ REPERCUSSIONS A LA VALLDIGNA

LA DIPUTACIÓ D'ALACANT ES RETIRA DE LA FUNDACIÓ JAUME II
La Diputació d'Alacant va anunciar ahir que es retira del patronat de la Fundació Jaume II El Just, amb seu a l'antic monestir de la Valldigna, amb el pretexte que la entitat no fa cap acte a Alacant. Al rerefons, no obstant, hi ha la guerra oberta entre els clans del PP. El zaplanista José Joaquín Ripoll, president de la Diputació alacantina, tracta de provocar i deixar en evidència a Camps amb la seua retirada de la Fundació, un colp baix si tenim en compte l'interés personal de Camps en potenciar l'antic monestir de Simat, dedicant-li fins i tot una referència a l'Estatut d'Autonomia.
La retirada de la Diputació d'Alacant del patronat suposa una pèrdua de 12.000 euros anuals, que és la quantitat que la corporació provincial d'Alacant aportava a la Fundació.
La guerra tribal al PP deixa a la Fundació Jaume II més feble del que ja està. No cal recordar que l'endeutament de la Generalitat i el boicot de les institucions del PP a Simat des de la moció de censura han reduït al mínim l'activitat de la Fundació Jaume II. La guinda del pastís és l'enfrontament que mantenen la gerent de la Fundació i l'alcalde de Simat. Ara Ripoll clava altre punyal per tal de fer-li mal a Camps.
Arc Iris exigeix al PP de Simat que hi intervinga per convéncer a Ripoll de que la Valldigna no té la culpa de que al PP estiguen tots matam o et mataré.

11 comentaris:

Anònim ha dit...

Arc Iris exigeix al PP de Simat que hi intervinga,Jajajajajajaja......
Ripoll cagadet de por amb el Seba,jajajajajajajaja

Anònim ha dit...

Ripoll estarà cagadet però si Seba fa una llista independent el PP no es menja una rosca a Simat. Ja, ja, ja, ja, ja, ja, ja, ja, ja, ja, ja, ja.

Anònim ha dit...

Seba va de honest i de que agafa la bandera del PP per agafar alguna qualsevol. Però es ben de dretes i això de llista independent no ho farà mai.

Anònim ha dit...

Si fa llista independent el 500-600 vots del PP seran per qui es presente siga qui siga.

Anònim ha dit...

cuc

Anònim ha dit...

Els vots de la dreta, sempre son faves contades, varia poc. Els vots son fixes es presente qui es presente, encara que el cap de llista siga un "moniato".

Anònim ha dit...

La campanya nefasta, maleducada i de poca solta de l'alcalde simater, amb declaracions que arriben a l'insult i fruit del seu tarannà maleducat consentint i per lo tant corroborat pels seus socis de govern BLOC i ESQUERRA... també te que voré ... l'escac de la política te aquestes coses. I el preu de pactar amb aquest tipus de gent passa factura institucional.

Anònim ha dit...

Hi ha un 30% de Simat que és de dretes i del PP encara que ploga, neve o pedregue

home pudent ha dit...

cuc no cac a simat vaja qui vaja te 3 regidors a segurats o encara no saps que a simat al 25% son conservaors.cuc.

Anònim ha dit...

Si Eladi és torna a presentar igual en trau 5 ó 6 el Seba.
David no ens deixes en mans del catedràtic.

Anònim ha dit...

Eladi ademés de insultar, també sol amenanaçar. Ja queda menys per a que acabé amb la seva particular dictadura.