divendres, 23 d’octubre del 2009

COHERÈNCIA


El regidor d'Urbanisme, a la dreta.
.
El regidor d'Urbanisme, Joan Serra, torna a declarar a la premsa (Levante-EMV de dissabte), aquesta vegada en nom de tot el govern local, que el projecte del golf per al sector Est està descartat. Alguna cosa no lliga. Si el golf està descartat, perquè el regidor d'Urbanisme dóna el vist-i-plau al PGOU que s'ha remés a la Conselleria? Si Joan Serra volia descartar el golf tenia que haver qualificat el sector Est com a agrícola protegit. No obstant, el PGOU que ha remés a València contempla la zona com a agrícula d'ús comú. No s'entén, entre altres coses perquè Serra és imprescindible per a prendre decisions al govern local, i el seu vot és necessari. Si no volia cap possibilitat de golf, només tenia que haver votat en contra.
És una incoherència, com ho és que Joan Serra pujara dissabte a l'escenari de l'auditori de la Casa de la Música a lliurar obsequis d'agraïment de la Societat Musical, quan en el seu dia es va oposar a la inversió en la millora de la Casa de la Música.
S'ha de ser coherent no només de paraula, també amb els fets.
D'altra banda, la reunió de divendres organitzada per l'empresa interessada en executar el sector del golf va resultar d'alló més surrealista. Van vindre a organitzar un moviment pro-golf, i el que van fer és revifar el sentiment contrari. Sobretot, la reunió va estar mal organitzada. Algú va assessorar mal als responsables d'Àtica sobre el que anaven a trobar-se a Simat.
Els simaters estan ben desinformats sobre les propostes urbanístiques, encara que això no és responsabilitat d'Àtica, és responsabilitat de l'Ajuntament, sobre tot dels anteriors governs de Palomares, que s'encarregaren de fer-ho tot d'amagat. La majoria de gent que va acudir divendres a la reunió no sap què és un PGOU, no sap què és un PAI, no sap en què consisteix la proposta del golf, no sap quines són les alternatives ni les repercussions, i no sap quina és la postura del govern local, on uns diuen que si, altres diuen que no, i altres que sí però no.
Per tant, Àtica acudia a una reunió amb una pila de gent desconcertada a la que no va saber donar respostes.Potser no venia preparada per a donar resposta a preguntes tan senzilles, com per exemple la del veí que va preguntar quants diners anaven a donar-li pel seu bancal, i ningú li va donar resposta. L'exalcalde Palomares seguia l'espectacle semireclòs a una balconada del saló d'actes.
Tot és fruit del desconcert i la desinformació.
D'altra banda, Àtica va criticar la manera en la que l'actual govern està tramitant el PGOU. L'empresa demana començar de nou, incloure el sector del golf i exposar el PGOU al públic. En això coincideix amb Arc Iris, encara que per motius diferents.

7 comentaris:

Anònim ha dit...

i el de l´altra punta.... quina cara de s_ _ o.

Anònim ha dit...

Hi no eixir en la foto Jajajajajajajajajaja.........

Anònim ha dit...

I aquell polític que diu:
"mireu, jo sóc el líder que us mereixeu.
Tal com proclama el meu programa,
amb mi Simat serà feliç,
els del metall tindran treball
i els de l’horta encara més,
les nostres cooperatives si així els rota, exportaran taronges a les Quimbambes, i tot Europa creurà oportú que som la Californía del Mercat Comú i fins Obama suplicarà “al Eladi i el Super for Senat”.
Fantasmes ... Fantasmes per tot arreu, fantasmes de totes menes,
fantasmes sense llençol,
fantasmes sense cadenes,
fantasmes a carretades,
fantasmes per tot el món
i sabeu com se'ls coneix
per lo fantasmes que són.

Anònim ha dit...

El poeta este que l'amordassen perfavor que dona pena. Estic d'acord amb les idees que té però a vore si para amb la poesieta dels collons.

Anònim ha dit...

Arc Iris deuria plantejar-se un concurs poètic, amb jurat, gala de lliurament de premis i mantenedors, molt adient la poesia per la nit d'animes

Anònim ha dit...

Sr.Super-regidor en esa vida hi ha persones que són i altres que estàn.
Vosté sempre serà de les que estàn.

Anònim ha dit...

Ah, i bé que està.
Sempre està.
I si no està, ja se les arregla per a estar, encara que siga per mig d'un assesor.