dijous, 8 d’octubre del 2009

ON ESTÀ LA TRAMPA?


La trampa està en el sòl no urbanitzable comú. És una figura etèria que permet d'aprovar el PGOU sense necessitat d'especificar què fer en eixe sòl, tot reservant-se la possibilitat de pensar i repensar l'ús que se li va a donar, encara que en el cas de Simat l'ús està més que pensat i repensat. De fet, a les fitxes de planejament està perfectament definit l'ús "residencial-esportiu" per a eixa zona que ara és no urbanitzable comú.
És eixa figura la que permet al redactor del PGOU, a l'annexe de la documentació requerida per la Direcció General del Medi Natural, afirmar que "la proposta del camp de golf es desestima en el PGOU". Se li ha oblidat afegir "de moment".
És eixa figura la que permet també al regidor d'Urbanisme quedar en pau en la seua consciència i fer declaracions públiques en el sentit de que el PGOU no contempla camp de golf. Mitja mentida o mitja veritat. La mentida o la veritat només seran completes quan l'equip de govern diga a què va a destinar el sòl no urbanitzable comú.

7 comentaris:

Anònim ha dit...

La trampa és tagar-mos al Serra,en la cooperativa, en les escoles, en l'ajuntament,hi ha vegades que obric la nevera hi espere que ixca el Serra.
En resum un mal son que dura massa.

Anònim ha dit...

Bandarra !
És el nom més escaient,
que reflexa fidelment,
que tu Serra ets un indecent
i un mentider ...

Anònim ha dit...

hahhahahaha.ERC ES DESINTEGRA?Vosaltres els izquierda desunida si es desintegreu,ja no sabeu el que sou :espanyolistes,repubicans,les dues coses o la primera a soles.

Anònim ha dit...

Es vandarra.

Anònim ha dit...

Serra president d'ERC!

Anònim ha dit...

No ens podem queixar, tenim una divinitat omnipresent, omnipotent,omninosequantes coses més i per si fos poc apareix fins i tot a les neveres del poble.

Anònim ha dit...

Va ser que no és Bandarra !
I si no que ho pregunten al Super-regidor