dilluns, 1 de març del 2010

SERRA TORNA A ARREMETRE CONTRA LA WEB D'ARC IRIS

Per enèsima vegada, el regidor d'Urbanisme i segon alcalde, Joan Serra, va utilitzar ahir el torn d'intervencions del ple per a arremetre contra la web d'Arc Iris, a la que va dedicar vora un quart d'hora. Joan Serra es sent difamat i diu que se l'ha acusat d'haver tirat mà a la caixa pel que fa a les despeses d'organització de l'Aplec d'Excursionistes (consta en acta), la qual cosa és falsa. Ningú ha acusat Serra d'haver tirat mà a la caixa. No obstant, en el quart d'hora que el regidor va dedicar a atacar a Arc Iris, no va trobar cinc segons per a dir-nos quants diners ha destinat l'Ajuntament a l'organització de l'Aplec, que és el que li estem demanant sense èxit des del mateix dia que es va clasururar la trobada.
Exigir transparència en l'ús que el regidor omnipotent fa dels diners de l'Ajuntament no és difamar. Difamar és acusar falsament des de la posició de regidor a un membre d'Arc Iris de tindre un deute de quatre milions de pessetes amb l'ajuntament, sense que fins ara haja dit qui és el deutor i en concepte de què.
I si Joan Serra es sent difamat, que s'agafe perquè des d'ara es pot sentir fins i tot ultrajat, perquè Arc Iris té al seu poder les despeses de protocol i representació (esmorzars i dinars) d'ell i de l'assessor, despeses de telefonia mòbil d'ambòs, números freqüents de comunicació, així com l'obtenció de mòbils en concepte de regal per acumulació de punts de la resta de mòbils municipals.
D'altra banda, el ple va aprovar anit el pressupost municipal, de més de dos milions d'euros, amb els vots del tripartit, i l'abstenció d'EU-Arc Iris i del PP. EU-Arc Iris considera ridícul el percentatge d'inversió, afirma que hi ha partides de despeses prescindibles, i no hi ha despeses socials. Tot i això ha optat per l'abstenció.
El ple va aprovar també amb el suport d'EU-Arc Iris la tramitació de la urbanització de la Font Menor, que des d'ara queda exposada durant un mes al públic.
Pel que fa a la subsanació d'errades al PGOU exigida per la Generalitat, EU-Arc Iris es va oposar per coherència política, perquè el que demana la nostra coalició és elaborar un nou PGOU, i exposar-lo al públic.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

El facebook de l'Ajuntament diu un altra cosa. A qui creguem?

ARC IRIS SIMAT ha dit...

Tenia raó el facebook municipal, perquè Arc Iris, en voler avançar la notícia, va donar mal el sentit del vot del PP. Ja està rectificat.

Anònim ha dit...

Home Serreta, jo crec que bastaria amb dir "l'Aplec ha costat tant", i punt. Ja està.

Anònim ha dit...

Dir lo que ha costat sería lo normal, però com ací el que agarra un càrrec, ja es pensa que és l'amo del món i que pot fer el que li done la gana.
Aixina ha sigut sempre a Simat, i sembla, igual té esquerres que dretes, que aixina seguirà.