dijous, 4 de març del 2010

EXPOSICIÓ AL PÚBLIC DEL "PAI" DE LA FONT MENOR


El ple de l'Ajuntament de Simat va aprovar dilluns sotmetre a informació pública durant un mes el projecte de modificació puntual de les normes subsidiàries de planejament denominat "Redelimitació i reordenació de la unitat d'execució número 2", que en simater vol dir sotmetre a exposició pública el "PAI" de la Font Menor, encara que no es tracte de cap PAI.
És una actuació que s'ha endarrerit de forma inexplicable al llarg de tot l'actual mandat, en bona part a la manca de dedicació del seu responsable tècnic, l'enginyer de camins, canals i ports Bernardo Montserrat, qui es va comprometre a tindre enllestida la modificació per al mes de setembre de 2008. Estem a 2010 i encara estem en l'exposició al públic.
No obstant, no és previsible que es registren moltes al.legacions, atés que els propietaris estaven desitjant que s'aprovara l'actuació. A més, suposarà una millora urbana considerable, i solventarà la reserva de sòl educatiu en ampliar aquesta àrea dotacional.
A falta d'examinar amb detall aquesta modificació de les normes subsidiàries, s'entén que inclou la recuperació del llavador com a element etnològic, atractiu turístic i zona d'esbarjo connectada amb la Font Menor, en compliment de la moció d'Arc Iris aprovada l'anterior mandat.