dimecres, 31 de març del 2010

EL RELLEU A L'ALCALDIA, EL 17 D'ABRIL



Ja sabem la data del relleu a l'alcaldia de Simat. Serà el 17 d'abril, dissabte, tot just després de la segona Pasqua. Eixe dia es convocarà ple extraordinari, dimitirà Eladi Mainar d'alcalde, i els onze regidors de la corporació n'hauran de triar un de nou, que si no hi ha ensurts ni traïcions, serà la cap de llista del BLOCiU, Agustina B. Sirerol. Per tal de celebrar-ho, el diumenge següent, 25 d'abril, Al Tall oferirà una actuació a la Font Gran, com els gaiteros de Fraga.
Agustina B. Sirerol adquirirà la doble condició de primera alcaldessa de Simat, i primer alcalde del Bloc 23 anys després de que aquest partit es presentara a les eleccions municipals sota les sigles d'UPV, amb Vicent Ribera de cap de llista.
Per a Arc Iris, però, resulta lamentable que la primera alcaldessa i la primera alcaldia del Bloc arriben en les circumstàncies en les que arriben, fruit d'un pacte del polit que va tardar 14 mesos en gestar-se, en el que només s'hi va tenir en compte el tros d'alcaldia, i en el que es va expoliar al soci majoritari, el PSPV, excessivament generós amb els poders que va cedir a Serra i al BLOCiU. Ser per ser.

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Excessívament generós??? Pues els seus regidors sols representen el 50% del pacte i Eladi s'ha passat el 60% del troç de legislatura que quedava.

Anònim ha dit...

L'actuació és per inagurar el carrer
de Al Tall.
Podrem saber per fi qui va donar l'ordre de retirada de la placa.

Anònim ha dit...

El primer està equivocat. Si comptem per poder, Serra s'ha quedat el 80 per cent amb només un regidor.

Anònim ha dit...

AL TALL, en Concert a Simat el 25 d´abril/ Diada de les Llibertats Nacionals Valencianes.
18:00 Font Gran.


Supose que vos agradaria mes que portaren a Manolo Escobar i Rosita Amores el 12 d´octubre, tat?

Anònim ha dit...

al primer comentari: si Juli si, tú ves calculant els tants per cent, calcula també de paso el tant per cent que traurà el BLOC al juny del 2011 si tú vas a la llista.

Anònim ha dit...

Rosita Amores??? Què passa?? També és Valenciana, no???? I, al mateix preu, voriem algo de mamella, encàra què siga vella............Jajajajajajajaja!!!!!

P.D. Ja sabeu, lo de la gallina, no?????...........

Saluit i força.