dimarts, 30 de març del 2010

SERRA CRITICA UNES DECLARACIONS DE L'ALCALDE I LI DEMANA UNA RECTIFICACIÓ

ARC IRIS RECOMANA A MAINAR QUE EXPULSE A SERRA DEL GOVERN LOCAL
Arran d'unes declaracions de l'alcalde de Simat, Eladi Mainar, al diari Levante-EMV este diumenge, en les que es mostra partidari del camp de golf, Esquerra (Republicana) de Simat li demana explicacions, l'acusa d'anar per lliure, i li exigeix una rectificació.
Sembla que el regidor omnipotent Joan Serra i Folguerà haja descobert ara que Eladi Mainar està a favor del camp de golf. Quan Serra Folguerà va signar el Pacte de "Progrés" amb Eladi Mainar ja coneixia el posicionament del PSPV, entre altres coses perquè ja sent Mainar portaveu del PSPV a l'oposició va deixar clara la seua postura a un article signat al mateix diari, i per tant era aleshores quan s'havia de demostrar la coherència, i no lamentar-se ara de la manca de sintonia.
Serra tenia l'opció d'haver fet com EU-Arc Iris: no signar cap moció de censura amb partits ideològicament distanciats. Això haguera estat més coherent que no pas denunciar ara al PSPV per dir el que sempre ha dit: que vol golf i macrourbanització. La qual cosa demostra, d'altra banda, que el Pacte de "Progrés" va ser una farsa dirigida només a satisfer la immensa vanitat d'uns i altres, però sobretot de Joan Serra.
Esquerra (Republicana) ha emés un comunicat de denuncia i condemna en el que mata fins i tot al missatger, i es lamenta que el diari Levante-EMV siga de línia socialista, altre gran descobriment que acaba de fer Joan Serra.
En eixe comunicat Serra i Folguera es declara contrari al golf i les macrourbanitzacions, i no obstant, sent regidor d'Urbanisme i peça imprescindible per al Pacte de "Progrés", ha estat incapaç d'aprovar un Pla General que elimine de forma clara i diàfana cap possibilitat de megaprojectes, un endarreriment que hui per hui és el que més està perjudicant els interessos col.lectius dels simaters, atés que no podem avançar en cap altra línea a causa del bloqueig en l'ordenació urbanística.
I ara, senyor Serra i Folguerà, seguisca vostè demanant-li rectificacions a l'alcalde, però si d'Arc Iris depenguera, seria vostè immediatament expulsat del govern local per haver quedat demostrat que va signar només per ambicions personals, sense tindre cap sintonia amb els seus socis. O més bé per coherència hauria de ser vostè mateix qui abandonara el Pacte de "Progrés", tot i que coneguent-lo, és evident que eixa és una possibilitat remota.

8 comentaris:

Anònim ha dit...

Centreu els fets amb Joan Serra (cosa comprensible després d'haver "partit palletes" amb la coalició ARC IRIS a la que pertanyia la legislatura pasada) i obvieu les responsabilitats polítiques del BLOC i del principal gestor del pacte en eixe partit Juli Ibañez què son tan lamentables o més que les d'Esquerra, al revestir-se de nacionalisme (BES) i publicitar i promoure un model territorial simater especulatiu i devastastador pel territori (l'anunciat Refèndum del Golf que el BLOC aupa o les declaracions públiques i semipúbliques del megaregidor del Bloc).

La qüestió és que qualsevol moviment per legitimar el golf, l'urbanització de l'horta i la muntanya del terme invalída l'ètica esgrimida per confluir en el que és va anomenar PACTE DE PROGRÉS el 4 d'agost del 2008.

Per últim el maridatge d'ACAIS amb l'actual PSOE simater (Eladi-David-Fani) i la pleitesia i concubinatge que implica el tracte informatiu que els doneu, genera sospites serioses sobre la legitimitat de les tesis que és sostenen en el bloc d'Arc Iris.

Anònim ha dit...

Gràcies Vicent!

Anònim ha dit...

Arc iris, la veu del seu amo. Gerardo fas bé,sent el missatger del amo, ja que el que paga mana, es clar el PSOE.
Esteu en la línea editorial del que no te cap projecte pel poble, ni ganes de fer res, Gerado, i/o Victor. " per cert on esta L'altre?.
Entre tots vosaltres Zero a l'esquerra, aixó si, ajuntan-vos ideologicament amb el PP. ho teniu mamat.

Anònim ha dit...

Pensava que era el Bloc qui estava fent tàndem amb el PP per a fer la pinça al PSPV a les Corts. Però si vosaltres, BLOCiU, dieu el contrari, veritat serà.

Anònim ha dit...

Redeu Serreta ni Gary Cooper,tu eres el rei dels tronadors ,Carcassa,tu est el FIGURA i ningú més.
Podras en tots FIGURA.

Anònim ha dit...

Juan Serra Folguera
Puntual cumplidor
del tercer mandamiento
algún desliz inconexo
buen padre y esposo
de educación religiosa
Si por el fuera seria
el novio en la boda
el niño en el bautizo
el muerto en el entierro
con tal de dejar su sello

Anònim ha dit...

Va per tú Super-regidor
Gustós, senyors, en vé
a explicar-vos com els té.
Els té. grossos i rodons
com els Pares Felipons.
Cadascun li pesa un quilo
com els del Pare Camilo.
Se'ls podria portar amb palmes
com aquells del Mestre Balmes.
I poden omplir un cabàs
com els ous de Sant Tomàs.

Anònim ha dit...

Isquierda desunida = pepe