dimarts, 13 de juliol del 2010

NO S'ACABEN ELS EMBOLICS

Resulta sorprenent que en un municip de les dimensions de Simat s'hi donen més conflictes per centímetre quadrat que a una megaciutat caòtica. Ara hem conegut que els veïns de la zona de les Cases Noves estan recollint signatures contra l'àrea habilitada per l'ajuntament per a l'estacionament de camions entre el poliesportiu i la cooperativa. Es queixen de les molèsties, soroll i trànsit.
El multigovern ha demostrat una ineficàcia manifesta en la resolució del parking de camions. Primer els va fer fora de l'Avinguda de la Valldigna sense disposar d'una alternativa. En les posteriors reunions de camioners per valorar les alternatives els propis professionals del transport s'hi van enfrontar entre ells perquè es va acordar que només podia estacionar un vehicle per llicència d'autònom, amb la qual cosa els autònoms que tenen més d'un camió van abandonar la reunió. Ara arriba la recollida de signatures contra el parking, i pel mig l'ajuntament ha rebut diverses sol.licituds i reclamacions d'indemnització per reventons de rodes de cotxes a causa de la vorada ara sí ara no que ha instal.lat a l'Avinguda de la Valldigna.
En l'horitzó està la construcció del polígon industrial com a solució definitiva. No obstant, els afectats, que són tots els simaters, veuen eixe horitzó cada vegada més borrós. Al ritme que porta la tramitació del PGOU, i la possibilitat cada vegada més ferma de que acabe retirant-se, quan es faça el polígon haurà canviat la cultura empresarial.