dijous, 28 d’octubre del 2010

IBÁÑEZ DIMITEIX DE REGIDOR I AL.LEGA MOTIUS PROFESSIONALS


El regidor de Joventut, Cultura i Festes de l'Ajuntament de Simat, Juli Ibáñez, segon en la candidatura del Bloc Nacionalista Valencià, ha anunciat la seua dimissió després d'una "llarga i meditada" reflexió imposada per "motius exclusivament professionals".
En una nota de despedida diu que "ha estat un plaer haver dedicat aquests anys part del meu temps per intentar fer coses pel bé de tots els veïns". "Es queden coses bones, però també amb el mal sabor d´algunes que no s´han fet, per unes circumstàncies o per altres".
Juli Ibàñez ha tingut l'oportunitat de canviar la dinàmica municipal, encara que les circumstàncies polítiques no li ho han permés. Ha hagut de dedicar més temps a guardar l'equilibri entre el PSPV i Serra, que no a fer gestió. Ha fet un esforç, malgrat la manca de pressupost, per valencianitzar l'oferta cultural, però no ha innovat en l'apartat de festes, i se li han quedat al tinter anuncis com el de la compra del trinquet.
Arc Iris vol reconéixer i agrair la tasca de Juli Ibàñez, tot i que no comparteix el comportament que ha exhibit el seu partit ni a Simat ni al País Valencià.
Segons l'ordre de la candidatura del BNV, qui hauria de substituir Ibáñez és l'exregidor i cap de llista en 2003 Aureli Mansanet. De renunciar este, hauria d'accedir a l'acta de regidor Richard de la Calle (número 5). Seguien en la candidatura Concepció Aparisi i Vicent Ribera.
Este és el mandat municipal que més dimissions s'han produït, junt amb el del periode 1991-1995, en el que van dimitir Eladi Mainar i Xelo Ferrando (PSPV) i Marc Cabanilles (EU), tots ells per desavinences amb els seus partits.

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Vist lo vist, no crec que es note massa la seua dimissió.
I qui vinga darrere no tindre temps més que de tapar el forat fins les próximes eleccions.

Anònim ha dit...

llàstima, feia falta més gent com ell al pie del cañón, però no ha sabut triar els socis adequats. sort!

Anònim ha dit...

Per coherència seria ara el moment d'explicar la tasca feta.

Anònim ha dit...

Amb els regidors que hi ha ara a l'ajuntament, triar un bon soci és prou dificil.
Sempre están els mateixos volent acaparar-ho tot.

SIMPATIZANT DEL BLOC ha dit...

Molt d'argument però poca acció

Anònim ha dit...

Ara seràs més feliç i podràs dedicar-te a lo teu ; que no és precissament la política.