dilluns, 25 d’octubre del 2010

ELIMINADA LA CREU CATÒLICA DE LA FONT MENOR


A suggeriment d'Arc Iris a través d'esta web, i aprofitant la segona fase de les obres de remodelació de la Font Menor, s'ha eliminat la creu catòlica que donava la benvinguda a Simat a l'extrem nord del parc. Un símbol sectari menys. Ara Arc Iris va a emprendre una creuada contra les plaques de les vivendes protegides que encara tenen l'anagrama falangista del jou i les fletxes del Ministerio de la Vivienda de l'anterior règim.

7 comentaris:

Anònim ha dit...

Ai mare! que diran els vostres amics del PP?

Anònim ha dit...

Ens calfeu el cap en tonteries,no hi hauran coses més importants?

Anònim ha dit...

Ja s'han carregat el cedre, ara es carregaran el plataner. Ja ho voreu....

Anònim ha dit...

Lo que per a alguns son tonteries, per a altres es vital.
Qui vullga vore creus, que se'n vaja a l'iglesia.
Ara haurien de llevar la creu del Toro.
I si nom que posen una mitja lluna musulmana o un buda gitat.

Anònim ha dit...

Con lo bien que andaban estos comunistas arrepentidos dando la mano a nuestro alcalde Sebastian y ahora me vienen por peteneras con la Santa Cruz¿ que os alegrais?¿que daño os hace? ¿No erais vosotros los que junto al PP iban a salvar a este pueblo de los desvanes de los infieles catalanistas? nunca mas confiare en vosotros panda de rufianes. Yo que creia que habiais escogido el camino de la razon pero veo que no. Ya me estrañaba a mi que con la mierda izquierdista antiespañola roja que os juntabais pudierais tener un minimo de credibilidad. Sois igual que los tripartidos¡¡¡¡criaturas inmunes!!!

Anònim ha dit...

Bona senyal és quan vos arreen uns i altres.

un de la vall de simat ha dit...

donar la ma trobe que es de persones,mes mal seria donar el peu,i sera per a tu que siga anar be que sa repentisca hu de ser comuniste no per a mi i sebas seria el teu alcalde no el meu i la creu tant si esta com si no mes lo mateix,i sapies i antengues que abans catala que imperialiste ocupaor espanyolet de caca,fora d'açi visca els comuneros.