dimarts, 11 d’octubre del 2011

ARC IRIS INCORPORA DOS CERCADORS DE TREBALL A LA WEB

Arc Iris vol contribuir a millorar la desesperada situació económica de Simat, amb centenars de persones a l'atur i els principals centres de treball amb les portes tancades, i ha incorporat dos cercadors de treball a la barra lateral dreta d'utilitats, per tal de facilitar les tècniques de cerca d'ocupació a través de la xarxa.
Es tracta d'un enllaç al cercador de la web del SEPE (Servicio de Empleo Público Estatal), on es pot cercar per ocupacions. Hi ha ofertes arreu d'Espanya i de tot tipus d'ocupacions.
El segon cercador és d'àmbit local. Es tracta del servei CSI-COM que té en marxa l'Ajuntament de Gandia, i on s'inclouen desenes d'ofertes de treball a la comarca de la Safor. Això sí, per ser candidat a una de les ofertes, cal estar prèviament inscrit al CSI-COM. Cal anar personalment a les oficines, al polígon Alcodar de Gandia, i inscriure's. A partir de la inscripció es podrà sol.licitar ser candidat a qualsevol de les ofertes que s'adapte al perfil del demandant.
Arc Iris s'ofereix també a elaborar curriculums. Si alguna persona amb situació d'atur necessita ajuda per elaborar el seu curriculum, es pot posar en contacte amb Arc Iris a través del correu electrònic (arciris_simat@yahoo.es), amb tota confidencialitat. També estem en disposició de donar suport a les iniciatives d'autoocupació. Tot aquell qui tinga una idea de negoci o activitat per donar-se d'alta com autònom, a Arc Iris el podem assessorar.
Una actitud activa i positiva del demandant d'ocupació, i un domini mitjà de les tècniques de cerca a través de la xarxa, poden facilitar un lloc de treball.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Bo es tindre on buscar, pero la cosa està molt pero que molt fotuda

Anònim ha dit...

Sabeu què cobra una empresa d'estes? el 30% de cada caixò de tarònja.