dijous, 6 d’octubre del 2011

ARC IRIS MANTÉ QUE UNA EMPRESA MUNICIPAL AGRÀRIA SUPOSARIA INGRESSOS PER A L'AJUNTAMENT

EU i Arc Iris es reafirmen en la seua proposta de crear una empresa municipal agrària per fer front, sobretot, a la situació de les cooperatives, i asseguren que esta fòrmula reportaria fins i tot beneficis a l'Ajuntament si es gestiona amb rigorositat i eficàcia. Els beneficis serien triples: d'una banda es mantindria l'activitat comercialitzadora, amb tot el que comporta en termes de llocs de treball; es donaria l'oportunitat de recuperar l'activitat de les terres abandonades, i es podrien generar beneficis per a l'Ajuntament.
Hui la cooperativa la Valldigna ha convocat de nou als seus socis. És una bona ocasió per a deixar de banda els personalismes i reflexionar sobre les fòrmules que permeten salvar l'activitat comercialitzadora.
Amb les dades de les que disposa Arc Iris sobre el passiu i l'actiu les dos societats agràrieas de Simat, que són les que s'han difòs a través de les distintes assemblees de socis, Arc Iris es ratifica en que és factible recuperar l'activitat a través d'una empresa municipal que optimitze els recursos i reprenga l'activitat, i a més obtindre beneficis d'eixa activitat. És evident que cal un esforç, però les xifres són perfectament assolibles per l'ajuntament a través de la fòrmula d'empresa municipal. És simplement una qüestió de voluntat política.

14 comentaris:

Anònim ha dit...

de moment li han concedit el bar dels jubilats a un vallero que es va empadronar fa uns dies a posta per poder entrar en el sorteig.ja vegeu lo que l`importa al nostre alcalde els simaters,un bon cagallò.

Anònim ha dit...

El Vallero en cuestió, té com a parella una xica de Simat.

El regidor Socialísta a on estava empadronat???

Anònim ha dit...

sempre mesclant20:49.entonces lo de el regidor et pareig be o mal?
lo que et parega que siga per als dos.

Anònim ha dit...

Home, a mi lo que em pareix es que si un dels dos conyugues es del poble.... Pot agarrar el bar o lo que vullga amb les mateixes condicions.

Lo del regidor, pues.......Com tú has anomenat que el pareixía mal lo de empadronar-se in extremis, a les hores, m'ha vingut al cap més gent que ho ha fet, cadascú pel seu motiu, el del regidor em va pareixer mal.

Anònim ha dit...

a vore si s´entereu,el de la vall te un altre bar.peperos no enteneu que sempre fem ric al ric....

Anònim ha dit...

ells uantenen ells...

Anònim ha dit...

pues 22:11 posats a afilar prim.podriem dir que el regidor al que tù et referixes es de simat de tota la vida, mes que lo que puga ser un foraster encara que la parella siga del poble(i les parelles ja saps que igual que venen sen van),sen presentaren varios del simat simat,res de emparellaments i vols dirme que perque uns oferixen 200 ò 300 menos A L`ANY per el bar,no sel merixen?
este tio per molt empadronat i emparellat que estiga cuant fatja caixa a la nit sels posara a butjaca i sels endura cap a casa (la vall).

Simat de la risa ha dit...

Sabeu el q vol dir la paraula sorteig? Llegint els comentaris q digueu jo diria q no ho sabeu.
Pero com ja vos conec o entenc, ja vos torna a influir la obsesio pp. Tot eu fan mal, tot es un enchufe, tots son feixistes, tots son rics.

Obsesio, obsesio, obsesio

Anònim ha dit...

--------------------------------------------------------------------------------

De las escasas poblaciones de la Comunidad Valenciana que utilizan el catalanista dominio punto cat para sus páginas oficiales nos encontramos con la web oficial de Simat de la Valldigna que utiliza el dominio simat.cat y la terminología típica del catalanismo (País Valencià, Països Catalans, el catalán de la AVL.....) Una apología del catalanismo que se entiende con un alcalde del PSPV como es Eladi Mainar, pero lo que no se entiende, o no se debería entender, es la complicidad de los cuatro concejales del PP que forman parte del equipo de gobierno del municipio. A estos concejales populares no les debe importar que sus correos electrónicos lleven el punto cat, el uso en los documentos oficiales del término “País Valencià” o la ausencia indiscriminada de la Real Senyera.

El Grupo Popular de Simat prefiere mirar hacia otro lado y seguir cobrando del erario público a protestar por el catalanismo y jugarse el cargo. Cosa que le pasó a Mercedes Gimeno, edil de Coalicio Valenciana en Burriana que fue destituida de su concejalía por ser firme en los principios de Coalicio Valenciana y utilizar el idioma valenciano en los folletos y documentos de su concejalía.

Al PP de Simat de la Valldigna no le debe importar que su ayuntamiento haga el ridículo y se una junta con el BLOC, BLOC JOVE, ERPV, JERPV, CUP, Estat Valencià, República Valenciana, Independentistes de la Safor y la Fundació Casal Jaume I La Safor-Valldigna en el patrocinio del partido catalanista Estar Català y financie una subida independentista al Mondúver. (Una escalada por la independencia, según se anuncia en las webs catalanistas). ¿Pero qué “escalada” si todo el camino hasta la cima está asfaltado?




--------------------------------------------------------------------------------


Un lector de elpalleter nos ha remitido una fotografía de una lata de cocacola con el “Països catalans”, tranquilos, es la dirección de la embotelladora, una dirección muy común, por desgracia, en la región vecina.

Anònim ha dit...

Estàs poc aviat tu. Per començar el PP no té quatre regidors, en té sis, i si es defineix clarament per la normalitat política, lingüística i institucinal del català a Simat, és perquè la majoria del poble així ho sent, i justament el PP, que no és tonto, ha guanyat les eleccions per respectar el que pensa la majoria dels simaters. Ale Palleter, arrea cap a Burriana.

Anònim ha dit...

Redeu quin torrat a arribat per ací. Açò d'on ha eixit? Encara hi ha burros d'estos? Per què no escriu en valencià? amb les normes del Puig,clar.

Anònim ha dit...

"amb les normes del Puig" s'utilitza la paraula BURRO??? :)

Anònim ha dit...

Joan Benet Rodríguez i Manzanares/ Hui amics, com per fòra i calladets no pareix que es diferencien massa els valencianistes i els catalanistes, per a aplegar a conéixer com es poden diferenciar uns i atres, hem convidat a dos dònes aparentment iguals a les que els anem a fer unes quantes preguntes.

Benet – Hola a les dos. ¿Quí sou? ¿Cóm vos diuen?

Valencianiste – Yo soc Carme, i soc una bonica chiqueta que te sa casa en Chivirella.

Catalaniste – Jo soc 'Carma', i sòc una maca noia que te casa seva a Xirivella.

Benet – Viviu en Chirivella pero, ¿A on haveu naixcut?

Carme – En Chilches, en el bell Regne de Valéncia.

'Carma' – En Xilxes, en els Països Catalans.

Benet - ¿Quina penseu que és la bandera de la vostra Pàtria?

Carme – Sense cap dubte, la Real Senyera Coronada, en la seua franja blava que relluïx més bonica que el sol.

'Carma' – La quatribarrada clar. Hi ha qui diu que és l'ensenya de la Casa D'Aragó. Però això no és lo que nos han diu en el col•lege. A més això del blau és un invent franquiste.

Benet – Casi totes les pàtries tenen un himne. ¿Qual és l'himne de la vostra pàtria?

Carme – ¡El nomenat, Himne de Valéncia! El que es compongué per a l'Exposició Regional de Valéncia de 1909.

'Carme' – Encara estem en això! Els Segadors. Cóm ho gradueixo!

Benet – A banda de L'himne oficial. ¿Hi alguna atra cançó que vos agrade especialment?

Carme – El color de tu bandera. És com un himne per als valencianistes.

'Carma' – Al vent. Gaudeixo moltíssim les cançons d'eixe català de Xàtiva.

Benet – La nostra terra sempre ha segut un planter d'escritors. ¿Podries dir-nos u o dos que t'agraden?

Carme - Miquel Adlert. Joanot Martorell.

'Carma' – Sanchis Guarner. Joan Fuster.

Benet - ¿Qué és per a vosatros un valencianiste i un catalaniste?

Carme – Un valencianiste es una persona que s'interessa per saber de les seues arraïls i de la seua història per a defendre-la a on faça falta en raonaments científics i contrastats.
Un catalaniste és una persona que com no es preocupa per informar-se de la veritat, es creu tot lo que els diuen fent d'això un verdader dogma de fe.

'Carma' – Un valencianiste és un fasciste i un secessioniste blaver.
Un catalaniste és una persona que està en la possessió absoluta de tota la veritat. Visca el Barça!

Gràcies a les dos

Anònim ha dit...

Este circo que vol dir???