dilluns, 24 d’octubre del 2011

FENT CAS DELS BANS

Després de tres dies de bans cridant al civisme i demanant que no es deixen objectes voluminosos al costat dels contenidors de fem, el propietari de l'aparell reproductor de vídeo de la foto ha fet cas, i en compte de deixar-lo al costat d'un contenidor, la dipositat a una paperara situada al penal de l'església. El ban no deia res de no dipositar voluminosos a les papereres.

14 comentaris:

Anònim ha dit...

Senyor Arc, no es pot deixar tampoc al costat d'un contenidor. Ara si vols tirar deixalles has d'anar a l'ecoparc o avisar al servei de recollida, si el volumen ho demana.

Anònim ha dit...

Snyr alcalde, tantes coses no es poden fer...i es fan.

Anònim ha dit...

montatge!!!!

Anònim ha dit...

Això són els RUMANOS!!! Que hui en dia a Simat sols treballen ells, i poden comprar i tirar.D'así quatre dies anirem nosaltres escarbant contenidors...Açò és la plaga de RUMANOS!!!! ALE QUE S'EN TORNEN A SA CASA PERÒ JA.

Anònim ha dit...

A vore si es el retor, que pareix la façada de l'Esglèsia......

Anònim ha dit...

i si fos hu d'aqui que,l'aviem al blau de la mar.

Anònim ha dit...

Aixó no es el penal de l'església.

Anònim ha dit...

Ke bola mare de deu, soc poc fantasiosos.

Anònim ha dit...

Abans que arribaren els rumanos ja estava tot fet una coxinada: les cunetes, els clots del mig l'horta,
els camins plen de llaunes d'herbicides....

Anònim ha dit...

No se quin dels dos de l'equip de govern sebastià-mansanet ha fet la foto però això és el mercat, per fer un bon equip cal mes coordinació! Endavant pparc!

Anònim ha dit...

espai que no fasen un band de que no tiren elefants las contenidors del vidre,perque igual al endema justet sen troben un i li fan la foto.

Anònim ha dit...

Pues si algú tira un elefant al contenidor de vidre, a qui hi hauria que traure en la foto, és al que l'ha tirat ahi.

el guerrero de l'antifas. ha dit...

Home depen:
Abans si es tirava fem als camins la culpa era del tripartito. (http://arcirissimat.blogspot.com/2011/02/ruta-de-laiguai-del-fem.html)
Simat segueix estant brut, la gent no tira les deixalles on pertoca, les papereres no es buiden amb la regularitat desitjada, els carrers o no s'agranen o ningú supervisa perque es faça bé.
Però els de l'equip de govern cregueu que fent bandos ho solucioneu.

Anònim ha dit...

Pues si no es buiden les papereres no serà per falta de gent, que per buidarles van Pep el wapo i Paco al Tofut, mentres un lleva la bolsa, el altre es posa els braços en modo canter, esperant, després el del canter posa una bossa buida... i a l'altra, els dos en el furgonòt pegant-li vòltes al nano.....

Quina vergonya, dos homes com a pinsa per buidar i canviar una bolseta de plastic !!!!!!!!!!!!!!