dimecres, 19 d’octubre del 2011

JOAN SERRA, CAP DE LLISTA D'ERPV AL CONGRÉS PER VALÈNCIA

El regidor d'Esquerra (Republicana) Joan Serra és l'únic simater que apareix a les candidatures al Congrés dels Diputats per la circumscripció de la província de València, publicades hui al Butlletí Oficial de l'Estat, i a més ho fa com a cap de llista. En una lectura ràpida, es pot interpretar que la corporació ERC està convençuda de que Joan Serra és una garantia per a obtindre representació al País Valencià.

27 comentaris:

Anònim ha dit...

Imaginat com seran els altres jejeje ... mare de deu que encara no el coneixen ??????

Simpatizant del BLOC ha dit...

Imagine que açó serà una broma no??? Almenys me rist un ratet que es bo jajaajajaja

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Simpatitzant de l'Arc Iris ha dit...

Quan he vist la notícia he entrat de seguida a esta plana per vore, intuïnt-ho, la burla. Sereu tontos o no sereu tontos. Jo crec que si.

Anònim ha dit...

... i en una segona lecura, es pot interpretar que ERC ho dóna tot per perdut.

Anònim ha dit...

Enhorabona Serra!!, jo m'alegre.

Anònim ha dit...

En una tercera lectura: no hi havia ningú millor.

Anònim ha dit...

en el pais dels cecs el tort es el rei.

Simpatitzant de l'Arc Iris ha dit...

...ho dius pels qui no veieu que Espanya ens està arruinant?

Anònim ha dit...

home pero ara podrem estar tranquils que serra sera el nostre iluminat i ens salvara de la apocalipsi.

Simpatitzant de l'Arc Iris ha dit...

A lo millor ens salves tu i no fa falta que ho faça Serra, reil·luminat.

Anònim ha dit...

jo???,no home no jo ja tinc els meus mals de cap,aixo eu deixe als salvamons com tù,que al final sou tots igual,en cuant agarreu la mamella a mamar sa dit i als eltres que mon donen en un ferro calent.
adeu salvapatries.

Anònim ha dit...

jo no soc d´esquerra, pero m´alegre per serra,que estiga en eixe lloc de una llista sera perque s´ho mereix l´home

Anònim ha dit...

...en una quarta lectura: l'ha posat de u per pesat.

Anònim ha dit...

Jo tampoc soc d'esquerres i m'alegre molt.

Anònim ha dit...

Jo que voleu que vos diga.
Conec be a Serra, i una de dos.
O els d'ERC no el coneixen com jo o a tots els donava igual anar en la llista i han ficat al que mes empenyo tenia.

Anònim ha dit...

El edil de Simat Joan Serra será cabeza de lista de ERPV por Valencia
22.10.11 - 00:17 - C. G. | SIMAT.

concejal de Simat y presidente comarcal de ERPV, Joan Serra, será el cabeza de lista de ERPV por Valencia en las elecciones nacionales. Junto a Serra estará Lluís Batallà como líder por Castellón y Mario Carbonell por Alicante. Serra dijo: «Trabajaremos al lado del territorio, como hasta ahora lo han hecho los diputados d'Esquerra en Madrid, sin olvidar temas clave para las políticas sociales, el refuerzo del estado de bienestar y la recuperación económica».

Anònim ha dit...

Las Provincias>Noticias Comunitat Valenciana>Noticias La Safor>


El edil de Simat Joan Serra será cabeza de lista de ERPV por Valencia
22.10.11 - 00:17 - C. G. | SIMAT.

El concejal de Simat y presidente comarcal de ERPV, Joan Serra, será el cabeza de lista de ERPV por Valencia en las elecciones nacionales. Junto a Serra estará Lluís Batallà como líder por Castellón y Mario Carbonell por Alicante. Serra dijo: «Trabajaremos al lado del territorio, como hasta ahora lo han hecho los diputados d'Esquerra en Madrid, sin olvidar temas clave para las políticas sociales, el refuerzo del estado de bienestar y la recuperación económica».

Anònim ha dit...

Tot siga que li passe com li va passar a la Cooperativa o a l´Ajuntament de Simat i tanquen el Congrés per quebra.

Anònim ha dit...

http://www.elpuntavui.cat/noticia/article/3-politica/17-politica/466425-joan-serra-mario-carbonell-i-lluis-batalla-caps-de-llista-derpv-al-congres.html

Política

Enviar un comentari
Joan Serra, Mario Carbonell i Lluís Batalla, caps de llista d'ERPV al Congrés
Els tres ocupen càrrec de regidors a Simat de la Valldigna, Xixona i Vinarós
Asseguren que la seua candidatura és l'única arrelada al País Valencià
22/10/11 02:00 - valència - Redacció

Esquerra Republicana del País Valencià ha presentat els seus caps de llista a les eleccions generals que es celebraran el proper 20 de novembre. Joan Serra encapçala la llista d'Esquerra per València, mentres Lluís Batallà és el cap de llista per Castelló i Mario Carbonell per Alacant. Els tres dirigents republicans tenen una dilatada experiència en política en l'àmbit local i municipal i, actualment, tots tres són regidors per la formació independentista als seus municipis: Mario Carbonell a Xixona, Lluís Batalla a Vinaròs i Joan Serra a Simat de la Valldigna.
Carbonell ha volgut destacar la “gran responsabilitat” que suposa “representar l'única candidatura arrelada al País Valencià” i ha afegit que “davant la no política i la llibertat de mercats que ens venen PP i PSOE, i a la qual estan apuntant-se EU i Compromís-Equo, hem de fer valdre la política”.
Darrera actualització ( Dissabte, 22 d'octubre del 2011 02:00 )

Anònim ha dit...

nyas canyà asi hi ha llenya per a tots els del bloc i compromis son els que mes critiquen el sistema ppsoe i ara resulta que els de esquerra els acusen de apuntarse al carro.
pero la veritat hes que tots son igual,prometo prometo asta que te la meto.

Anònim ha dit...

Ara resulta que el corredor mediterrani va ser idea del gran Serra. I nosaltres ací pegant-li voltes al nano.

Simpatitzant de l'Arc Iris ha dit...

Salvapatries ja ets tu prou, però de una pàtria que et nega, principiant de xurro.

Anònim ha dit...

http://www.morvedre.info/comunitat/serra-erpv-un-pronunciament-favorable-de-la-ce-sobre-el-corredor-mediterrani-sera-un-salt-qualitatiu-perque-el-govern-espanyol-deixe-de-desvertebrar-el-nostre-pais

Comunitat | Serra (ERPV): "Un pronunciament favorable de la CE sobre el corredor mediterrani serà un salt qualitatiu perquè el govern espanyol deixe de desvertebrar el nostre país"


publicat el dimarts, 18 d'octubre de 2011 12:32

El cap de llista d'Esquerra Republicana del País Valencià al Congrés dels diputats per València, Joan Serra, ha declarat en relació a la comunicació que la Comissió Europea farà demà respecte de la Xarxa Central Transeuropea de Transport que "nosaltres esperem un pronunciament clar i favorable respecte al corredor mediterrani. Això significaria un salt qualitatiu perquè el govern espanyol deixe de desvertebrar les comunicacions del nostre país. Seguirem treballant, com fins ara hem fet. No oblidem que Agustí Cerdà, president d'ERPV, va ser el primer parlamentari a defensar el corredor mediterrani al Congrés dels diputats, quan ningú no hi parlava".
Segons Serra,"ja estaria bé que els governants espanyols, que ens han deixat abandonats tantes vegades, tingueren en consideració d'una vegada la necessitat de progrés del nostre país amb aquesta infraestructura. El corredor mediterrani és per nosaltres molt important, és la nostra eixida a Europa i un motor generador de llocs de treball i de millora de la qualitat de vida per a les persones". El dirigent republicà a afegit, a més, que "no podem deixar que el corredor mediterrani estiga incomplet. Ha d'arribar fins Alacant i més al sud, fins Algesires, perquè no té sentit mutilar aquesta ruta comercial imprescindible i natural si no és per perjudicar logísticament el desenvolupament del nostre territori".
Serra ha fet aquestes declaracions abans de la roda de premsa que ha tingut lloc a Barcelona per presentar els caps de llista d'Esquerra Republicana al conjunt dels Països Catalans, on han estat també presents Mario Carbonell, cap de llista per Alacant, i Lluís Batalla, cap de llista per Castelló. A la tarda es celebrarà una sessió fotogràfica.

Anònim ha dit...

ja negeu vosaltres prou ja.negeu i renegeu,en mì o contra mì.FEIXISTES.

Anònim ha dit...

El corredor de Serra no es per correr, es per correr-se.

Anònim ha dit...

Enhorabona Joan.