divendres, 14 d’octubre del 2011

L'AJUNTAMENT DEMANA UN CRÈDIT PER A PAGAR A PROVEÏDORS

L'Ajuntament de Simat demanarà un préstec de 111.000 euros per a pagar a proveïdors, tal com va aprovar ahir el ple en una sessió extraordinària. Tot i això, encara no hi ha prou per a pagar a tots, de forma que algunes empreses, sobretot les grans, hauran de seguir esperant. El govern del PP ha preferit liquidar abans que res als acreedors locals, petites empreses que tenen pendents de cobrar diferents quantitats.
Les factures són d'allò més diverses, des de els 34.800 euros que se li deuen a l'orquestra Montecarló, fins a la factura d'un euro impagada a Les Graes.
És impossible no remetre's a la mala gestió de l'anterior govern local, per més que u tinga la voluntat d'oblidar aquella etapa. Els mateixos que es porten les mans al cap pels impagaments de la Generalitat a proveïdors, deixen una tirallonga de factures impagades de més de cent mil euros en un municipi on el pressupost dóna per a poques alegries. Caldria demanar responsabilitats polítiques i mirar una per una totes les factures que es van deixar al calaix. EU-Arc Iris ho farà.
Ara l'Ajuntament no té liquidesa i ha hagut de recórrer al préstec. El PP, per la seua banda, actua amb sorprenent oportunitat política. Per una banda, satisfà als acreedors en temps difícils, per altra deixa al descobert la mala gestió del seu antecessor, i per últim queda com el solucionador de desgavells. En la llista de prioritats el PP ha situat als proveïdors, encara que siga recorrent al crèdit.
La manca de liquidesa, d'altra banda, s'agreuja per la situació econòmica. No hi ha activitat, no hi ha ingressos, i a més el impagament de rebuts d'impostos i taxes s'està incrementant en un percentatge preocupant, segons han confirmat fons oficials.

13 comentaris:

Anònim ha dit...

Que diu el Sr. Serra y cia

Anònim ha dit...

Es bo que vajen pagant-se factures que es deuen. Si les empreses no cobren, encara serà pitjor.
Ara bé, lo que no pots ser es deixar factures per pagar al que vinga darrere.

Anònim ha dit...

Al que vinga darrere??? Pues, cobrem i els que venen, que esperen un any com fem nosaltres.

Anònim ha dit...

No m'has entés.
Al dir " al que vinga darrere" en referia als politics que entren a l'ajuntament.
Hi hauria que pagar al dia, i no deixar factures pendents per a que les paguen uns altres després de mesos.

Anònim ha dit...

ahì,ahì le as dao19:33,maricon el ultimo.i a lo millor dema voldras anar a la mani i tot...ipocrita.

Anònim ha dit...

Es que jo ja fa un any que soc maricón......
No aniré, no soc Hipocrita....

Anònim ha dit...

per aixo vols que tots pasen pel mateix forat...

Anònim ha dit...

Home, si fa un any que deuen una cosa, que vols que el que ha facturat fa 15 dies, cobre igual que el que fa un any que es "maricón" ???? Uns darrere dels altres, no??? Arreglo data de factureta, no??? Jo també voldría cobrar als quince dies....

Ací acabe.

Anònim ha dit...

i si tu tame voldries cobrar als 15 dies pero no tan pagat, si ara hi ha que li poden pagar als 15 dies.perque no li tenen que pagar????????no le que no vullges per a tù no eu vullges per als demes home!!
ara el que tenim que procurar es no estar ningu mes de 60 dies sense cobrar,i voras com tots anirem millor.

Anònim ha dit...

No m'has entés, em refería a que si hi han uns diners, primer que cobrem els que ja fa un any que ens deuen i després, si queda algo, pues es repartix.
Tens raó sobre lo de cobrar als 60 dies, bò sería........

Anònim ha dit...

El que no s'ha cobrat és perquè la Generalitat no ha enviat els diners que ha d'enviar, aquest és el govern que votem uns corruptes com el mateix que hi ha a Simat que amaguen les coses i enganyen a les persones

Anònim ha dit...

corruptes els que hi habien que han deixat a l'ajuntament en factures del 2009 fins ara per pagar, eixos son els corruptes. Obriu els ulls que esteu mes enganyats....

Anònim ha dit...

enganyats estem ara