divendres, 30 de desembre del 2011

NADAL SENSE PROGRAMACIÓ CULTURAL NI ANIMACIÓ

Els Nadals d'enguany no passaran a la història per la seua programació cultural ni les campanyes d'animació. Bé perquè no hi ha un clau, o perquè la regidora del ram s'ha distret, la programació cultural de Nadal ha estat escassa, per no dir nul.la. L'estampa ha sigut de carrers buits. Serà de nou del Club de Córrer la Llebre qui aportarà la proposta més multitudinària amb la Sant Silvestre no competitiva que es correrà demà vespra de Cap d'Any a les 16:00 hores, amb eixida del Bar Levante.
En uns dies en els que els escolars fan vacances i la disponibilitat de temps per a l'oci és major, Simat no ha aportat propostes. Només uns jocs infantils que s'hagueren programat als parcs públics no hagueren suposat cap entrebanc per als comptes públics.
D'altra banda, la nit de Cap d'Any a Simat es presenta amb diverses ofertes de cotilló que van des dels preus habituals fins als 60 euros. Com a exemples, el Bar Ramonet cobra el sopar a 50 euros, el bar Moto Dos a 55 euros, i el Bar Sagasta a 60 euros. El Bar Vidal, per la seua banda, cobra segons es consumeixa, com d'habitual. El problema és que després del sopar, les opcions a Simat són ben poques i passen només per acabar la festa a un pub. Això fa que molts simaters opten per acomiadar l'any en altres localitats, i fins i tot per viatjar, la qual cosa suposa més despesa evadida.
Una carpa municipal on es servira cotilló amb orquestra i discomòbil, oferida per concurs als hostalers locals, seria una possible solució per evitar que els simaters fugiren del seu poble la Nit de Cap d'Any.

4 comentaris:

Simpatizant del BLOC ha dit...

Amb el govern de PP a Simat el turisme ha mort això es el més greu ja que es el nostre futur

Anònim ha dit...

Si el "futur" es vindre autobuasaes d'auelos que sòls entren als bars per pixar.............
Als TRI-TEJEROS poc ho van revitalitzar. Sols David el de la Pascuala què, a titol personal, ompli de cartells publicitant-se la seua caseta de la Redonda.......

Anònim ha dit...

sobren regidories a simat

Anònim ha dit...

Vixca el PP de simat i sebastian al de la pista, i el que no estiga conforme que canvie de poble.