diumenge, 11 de desembre del 2011

SIMAT ENCARREGA UN INFORME SOBRE ELS DESPERFECTES DE LES OBRES DEL TRASVASSAMENT

El regidor d'Agricultura de Simat, Rafael Cabanilles, ha demanat al perit agrícola municipal un informe sobre els desperfectes sense reparar ocasionats per l'empresa adjudicatària de les obres del trasvassament Xúquer-Vinaloó, amb la intenció de requerir formalment la reparació de la totalitat dels desperfectes.
En concloure les obres, fa aproximadament un any, l'adjudicatària va reparar una part del camí de Malet, per on transitaven els seus camions. No obstant, hi ha un tram que no ha estat reparat, i els desperfectes del qual l'ajuntament atribueix també a les obres del trasvassament.
D'altra banda, diversos llauradors han expressat a Arc Iris la seua disconformitat amb la forma en què l'empresa ha reposat els bancals que va ocupar per tal d'executar les obres. El reomplit, que es va prometre de terra verge, s'ha fet de pedra, i molts llauradors estan extraient ara amb els seus mitjans el pedregal per substituir-lo amb terra. Els llauradors consultats han renunciat a reclamar formalment per "estalviar-se maldecaps".
El pitjor de tot és que, després de des-fer el terme de Simat i tots els termes pels que passa la canonada, ara els beneficiaris del trasvassament, a les comarques d'Alacant, diuen que no volen l'aigua perquè no és de qualitat. És evident que ens van portar a una guerra política, sense tindre realment cap necessitat d'aigua, i les víctimes han estat tots els propietaris expropiats. De la mateixa manera que a Islàndia han jutjat a polítics i banquers, al País Valencià haurien de jutjar tots aquells que van demanar aigua sense necessitar-ne, començant pels dirigents de la Fundació Agua y Progreso, subtilment dissolta en quan el PP ha guanyat les eleccions generals. Les molèsties que han ocasionat als llauradors de Simat expropiats no es justifiquen amb batalles polítiques estèrils. Algú deuria pagar-ho.

1 comentari:

Anònim ha dit...

quina colla de fills de putes.