dissabte, 17 de març del 2012

INTENT DE REPRENDRE L'ACTIVITAT A LA SIBETA

La reunió convocada dijous per la cooperativa la Sibeta entre productors de la varientat valencia-late, va concloure amb una proposta de rependre l'activitat de la societat amb la producció del terme de Simat. La proposta s'estudiarà de forma detallada, no obstant, els directius apunten a diverses dificultats, com ara que el volum de taronja local no compensa el cost que suposaria reobrir les instal.lacions.
Hi ha molts llauradors de Simat que no eren socis de la cooperativa que estan disposats a treballar amb la Sibeta si reprén l'activitat, i així ho van expressar en la reunió de dijous. Els llauradors de Simat no es refien de la cooperativa d'Alzira, on ha estat treballant la seua producció la Sibeta. Les gelades a la comarca de la Ribera han deixat a la societat d'Alzira en una situació delicada. 
La Sibeta encarregarà ara un estudi per tal de comprovar les possibilitats de reprendre l'activitat. El nou marc laboral aprovat pel PP permet contractar personal en pitjors condicions per als treballadors.
Els llauradors que no eren socis, però, desitgen conéixer quina és la situació real de la societat abans de posar la seua producció en les seues mans. 

5 comentaris:

Simpatizant del BLOC ha dit...

El que hauríen de fer es constituir una S.L i i alquilar el local sería el més factible.

Anònim ha dit...

el que haurie de fer els del BLOC de SIMAT és dimitir tots de cop i callar !

Anònim ha dit...

Els que haurien de fer els que critiquen als del bloc és comprarse tapons pa les orelles pq pareix que no els agrada els que ells diuen...pot ser diuen veritats!

Anònim ha dit...

xe collons estan parlant de reactivar la sibeta,encara que aso nomes siga com un gra de arena per a fer un palau ,per algo sascomensa i ja esteu pengantse de galtades en els tres primers comentaris,no sigem aixi i estigem en lo que tenim que estar i avore si fem com en la canso ostia,que si tù l'estires fort per aqui i jo l'estire fort per enlla SEGUR QUE TOMBA,va anem alla collons.

Anònim ha dit...

Potser que la SIBETA arranque perquè segurament ja no dega quasi diners, els hi hem pagat tots els ex-socis que hem col·laborat involuntariament donant tots els ingressos de les taronges de la campanya passada, per a pagar deutes, finiquitos milionaris i tots sabem a qui,els jornals dels de les oficines, els encarregat de camps...
Potser que s'empenyen una mica més els socis valents o temeraris que queden , perquè no vull pensar que pensen heretar de la Cooperativa la Valldigna.