divendres, 9 de març del 2012

JOSÉ MANUEL MARTÍNEZ, PREMI VALLDIGNA


El primer premi Valldigna 2012, dotat amb una beca de 6.000 euros, ha quedat desert, i el segon erà per a Joan Giner Monfort, pel seu projecte 'E valencià de la Valldigna'. El premi Amic de la Valldigna, amb caràcter honorífic, recau en José Manuel Martínez García, arqueòleg de l'antic monestir de la Valldigna.
Aquests guardons s'atorgaran hui en el marc de la celebració del Dia de la Valldigna, el 15 de març. 
El dissabte s'inaugurarà un mercat medieval a les portes de l'antic monestir i a la vesprada es realitzarà la Marxa amb Torxes a les 20 hores.
El diumenge seguiran els actes amb el mercat medieval, ui el concert de l'Orquestra la Valldigna a les 11.45 hores. La vesprada es completarà amb un ball amb orquestra en la Font Gran.
L'Orquestra la Valldigna interpreta, per primera vegada en la seua primera dècada d'existència, el 'Rèquiem' de Mozart. Protagonitzarà un concert, dirigit per Pascual Martínez Martínez. El recital, patrocinat per la Mancomunitat de la Valldigna i per l'Obra Social la Caixa, es produeix fruit d'un conveni aconseguit per aquesta entitat d'estalvi i la Societat Instructiva Unió Musical) de Tavernes per a dur a terme enguany diversos concerts en diferents ciutats de la Safor i de la Ribera. També hi haurà un concert el dissabte, 10 de març, a les 19.30 hores en l'Auditori de la banda de Tavernes.
El dia 30 acabaran els actes amb la presentació del Premi Valldigna 2011 que va ser atorgat a Vicente Oller Bertomeu, Juan B. Tormo Flores i Vicent Oller Vives pel seu projecte 'La Valldigna. *Recerca d'una eixida en el territori'. Una taula redona tancarà els actes. El dimecres es va inaugurar una exposició en el monestir, titulada 'El Jardí dels Hespèrides', en la qual han participat Paco Alberola, Xaro Bonilla, Teresa Cháfer, Isabel Canet i Martín Lorente.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Your style is so unique in comparison to other people I have read stuff
from. Thank you for posting when you've got the opportunity, Guess I'll just bookmark this web site.
Also visit my blog post free teen porn

Anònim ha dit...

It's the best time to make some plans for the future and it's time to be
happy. I have read this post and if I could I want to suggest you some interesting things
or suggestions. Maybe you can write next articles
referring to this article. I wish to read even more things about it!


Feel free to visit my blog :: assfucked.org