dimecres, 30 de gener del 2013

ELS POBLES DE LA VALLDIGNA ACUDEIXEN JUNTS A FITUR


Del 30 de gener al 3 de febrer, la Valldigna presentarà a Madrid, sota l’eslògan Un món per descobrir, les riqueses de Tavernes, Simat, Benifairó i Barx. La Mancomunitat de la Valldigna vertebra la presència de les 4 poblacions a Madrid esta setmana, amb una iniciativa que conjuga esforços de promoció turística globals.
Els màxims representants municipals han celebrat estos últims mesos diverses reunions per a definir i concretar l’acord de treballar de forma conjunta. La idea de mancomunar la promoció turística de la Valldigna es va plantejar en la passada edició de FITUR 2012, quan els alcaldes de Simat i Benifairó, Sebastià Mahiques i Agustí Pascual, van acompanyar l’alcalde de Tavernes, Jordi Juan, i la regidora de Turisme (i coordinadora del projecte), M. Carmen Canet.La regidora de Turisme de l’Ajuntament de Tavernes, M. Carmen Canet, ha expressat la seua satisfacció “pels acords a què hem arribat les 4 poblacions, que ens permeten a hores d’ara vertebrar una sèrie d’accions de promoció conjunta de la nostra variada oferta turística. A banda de FITUR, on acudim tota la Valldigna, també estem preparant una mostra gastronòmica els dies 7, 8 i 9 de març, amb motiu del Dia de La Valldigna”.
L’oferta conjunta a FITUR oferirà al visitant tots els elements que fan de la comarca de la Valldigna un punt de referència, com ara la Valldigna prehistòrica del Paleolític mitjà, la cova del Bolomor, amb la llar més antiga d’Europa, la Valldigna musulmana i cristiana amb les seues fortificacions i alqueries, el monestir de la Valldigna fundat per Jaume II El Just, el castell d’Alfàndec, entre molts altres atractius històrics.
Els paratges, sendes, les festivitats locals, la riquesa de les gastronomies locals i les quatre localitats són un complement perfecte per a donar a conèixer les excel·lències de la Valldigna i de les localitats que la formen. El president de la Federació de Falles Junta Local Fallera de Tavernes, Ximo Felis, i la fallera major de Tavernes, Raquel Mafé, es desplaçaran a FITUR este dimecres en representació i promoció de les falles de Tavernes.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Amb que esta caient i aquesta pàgina ni esmentar per a res el sobresous del PP
En l'era del tripartit era una altra cosaveritat.
No hi ha més cec que el que no vol veure i el temps dóna i trau raons i esta és una pàgina que només ha servit als interessos del PP.

Anònim ha dit...

Què diu este loco ara? Ja ha aparegut Sebastián en els papers de Bárcenas?