dimecres, 23 de gener del 2013

LA LLEBRE ORGANITZA UN FORT DISPOSITIU DE SEGURETAT PER AL TRIAL DE DIUMENGE


El Club de Córrer La Llebre ha organitzat un fort dispositiu de suguretat  per al Trial Muntanes de Simat, que es celebre diumenge.. 

Aquest dispositiu constarà d'quips de Protecció Civil de Gandia, Protecció Civil d'Oliva, Protecció Civil de Tavernes, Policía Local de Simat de la Valldigna i Grup de Rescat de Muntanya del Consorci Provincial de Bombers, a més de dispondre de tres llocs de primers auxilis. 
Aquest dispositiu, estarà recolçat pels més de 150 voluntaris repartits per tot el traçat.

La Llebre inicia amb eixa cursa un cicle de carreres de muntanya de la Lliga FEMECV 2013.
Els participants en la prova simatera hauran de completar 23,6 quilòmetres en un recorregut amb eixida i meta en la Simat, en la porta d'entrada de l'antic monestir.
L'organització corre a compte del Club de Córrer La Llebre, i, com és tradicional, ha disposat diversos punts d'avituallament per a ajudar als corredors durant la prova.
L'eixida serà a les 9 del matí i la prova contempla un recorregut per a la categoria absoluta, de 23,6 quilòmetres, i un altre per a juvenils, d'un total de 14'6 quilòmetres. A més, hi haurà categories a partir de cadet de 15 anys d'edat.
El recorregut d'aquesta carrera, la I Prova Lliga FEMECV 2013, presenta una dificultat física i tècnica mitjana. Per a aquells interessats a participar, la inscripció a la prova es podrà formalitzar fins al 24 de gener en la web mychip.es. El preu per a participar és de 10 euros.
El dissabte, dia 26, a les 20 hores es farà una explicació de la carrera en la Casa de la Cultura de Simat. El dia 27 a les 8 hores començaran a repartir-se els dorsals. La carrera quedarà tancada a les 13:30 hores i tot seguit serà el lliurament de trofeus. També hi haurà un tancament de la prova en el quilòmetre 10 a les 11 hores.
La carrera partirà de Simat en direcció a les Foies i lla Drova per a tornar a Simat. Els corredors hauran de sortejar un desnivell acumulat de 1.244 metres. L'altitud màxima del recorregut serà de 734 metres i la mínima de 49 metres.