dimecres, 30 de gener del 2013

PLE PER A LIQUIDAR LES OBRES DE SANEJAMENT DE LA FONT


L'alcalde de Simat ha convocat ple ordinari per a este dijous per a aprovar, entre altres assumptes, la darrera certificació d'obres de sanejament de la Font Gran, que en realitat han estat obres de remodelació urbana del carrer Monestir. L'empresa que va executar les obres tenia encara pendent de cobrament uns 40.000 euros un any després d'haver acabat. 
El ple aprovarà també un conveni amb el Registre de la Propietat d'Alzira per tal d'agilitzar el cobrament de l'Impost sobre l'increment del valor dels terrenys de naturalesa urbana, un tribut potestatiu del que bé podria prescindir l'Ajuntament, tot i que fora temporalment, per tal de pal.lia la situació de les famílies. 
El ple debatrà també diverses mocions, entre les quals quatre d'EU-Arc Iris en les que es sol.licita pronunciament de la corporació favorable a la revalortizació real de les pensions, o la supressió de les taxes judicials. 
L'acta de la sessió anterior, que haurà d'aprovar el ple este dijous, resulta especialmente indigesta a causa de l'extensió d'algunes de les intervencions al voltant de la modificació de l'ordenança fiscal que regula la taxa del fem.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Amb que esta caient i aquesta pàgina ni esmentar per a res el sobresous del PP
En l'era del tripartit era una altra cosaveritat.
No hi ha més cec que el que no vol veure i el temps dóna i trau raons i esta és una pàgina que només ha servit als interessos del PP.

Anònim ha dit...

Què diu este loco ara? Ja ha aparegut Sebastián en els papers de Bárcenas?