dimecres, 9 de gener del 2013

LA LLEBRE ES RATIFICA COM L'ASSOCIACIÓ MÉS ACTIVA DE SIMAT


El Club de Córrer la Llebre es consolida com l'associació cívica més activa de Simat, i la que més vitalitat aporta al municipi, en congregar en cada activitat a centenars de persones. Encara no fa dos mesos de l'escalada vertical al Toro, que va resultar un èxit, i en acabar desembre la Sant Silvestre va tornar a reunir a desenes de simaters en una cursa solidària i lúdica. 
Ara el club inicia un cicle de carreres de muntanya amb la I Prova Lliga FEMECV 2013 , que se celebrarà el diumenge 27 de gener.
Els participants d'aquesta prova hauran de completar 23,6 quilòmetres en un recorregut amb eixida i meta en la Simat, en la porta d'entrada de l'antic monestir.
L'organització corre a compte del Club de Córrer La Llebre, i, com és tradicional, ha disposat diversos punts d'avituallament per a ajudar als corredors durant la prova.
L'eixida serà a les 9 del matí i la prova contempla un recorregut per a la categoria absoluta, de 23,6 quilòmetres, i un altre per a juvenils, d'un total de 14'6 quilòmetres. A més, hi haurà categories a partir de cadet de 15 anys d'edat.
El recorregut d'aquesta carrera, la I Prova Lliga FEMECV 2013, presenta una dificultat física i tècnica mitjana. Per a aquells interessats a participar, la inscripció a la prova es podrà formalitzar fins al 24 de gener en la web mychip.es. El preu per a participar és de 10 euros.
El dissabte, dia 26, a les 20 hores es farà una explicació de la carrera en la Casa de la Cultura de Simat. El dia 27 a les 8 hores començaran a repartir-se els dorsals. La carrera quedarà tancada a les 13:30 hores i tot seguit serà el lliurament de trofeus. També hi haurà un tancament de la prova en el quilòmetre 10 a les 11 hores.
La carrera partirà de Simat en direcció a les Foies i lla Drova per a tornar a Simat. Els corredors hauran de sortejar un desnivell acumulat de 1.244 metres. L'altitud màxima del recorregut serà de 734 metres i la mínima de 49 metres.