dilluns, 2 de setembre del 2013

COMPTE ARRERE PER AL PP

Superat l'equador del mandat, acabades les vacances d'estiu, i amb l'alcalde ja reincorporat després de la seua estada al Pla de Corrals, comença el compte arrere per al PP i s'obri l'etapa en la que els fruits de la seua gestió han de ser tangibles. Si no hi ha polítiques específiques d'ocupació a l'àmbit municipal i promogudes en exclusiva per l'ajuntament per tal de donar una alternativa al despome del camp i les cooperatives, el mandat del PP en majoria absolut només haurà estat una mostra de bona voluntat.
Per començar el curs polític Arc Iris i els seus socis d'EUPV estan a l'espera de que l'alcalde, Sebastián Mahiques, convoque les reunions que va anunciar al mes de juliol per informar sobre l'estat de tramitació del Pla General d'Ordenació Urbana (PGOU), un maldecap que el PP no sap resoldre, atrapat com està entre les pressions dels qui volen i no volen, dels qui volen ara i els qui volen després, i els qui volen això i els qui volen allò, i en mig de tot una conselleria que a la seua agenda dóna prioritat als empresaris abans que a les autoritats locals de Simat.
Els dos darrers anys de mandat no són per sembrar, sinó per recollir. Si el PP no ha sembrat, no hi haurà collita. I fa l'efecte que no ha sembrat, i si ha sembrat no ha regat. El turisme com a opció econòmica no funciona, i la recuperació del casc antic per a l'ús residencial i turístic, que haguera pogut ser altra alternativa, no s'ha considerat. El banc d'horts abandonats ha estat un fracàs, i ara mateix no hi ha cap estímul per a recuperar la productivitat de les superfícies abandonades, llevat de tres particculars que han tingut la iniciativa que no ha tingut l'Administració per a posar en producció terres abandonades, aixì sí, a canvi de condicions abusives per als propietaris. 
Equador de mandat, final de vacances, i recta final.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Perque lleves el comentari? Contesta a les preguntes que faig.

ARC IRIS ha dit...

Quin comentari? No s'ha llevat cap comentari, l'hauràs posat mal.