divendres, 5 de febrer del 2010

EXPECTACIÓ A LA FONT GRAN



Les obres de remodelació de la Font Gran alcen una gran expectació a tota hora. La gent no para d'apilar-se al voltant de les tanques per satisfer la curiositat per uns treballs que estan suposant un canvi dràstic en l'icona simatera.

12 comentaris:

Anònim ha dit...

Home, és normal que hi haja espectació perquè ningú sap com va a quedar la Font Gran. Entre quatre s´ho han guisat i entre ells quatre s´ho menjaran.
El que està clar és que Eladi té ganes de tallar la cinta, perquè només li queden dos mesos d´alcaldía i el passat dissabte estava treballant a tota paleta l´empresa constructora. Sembla que els ha donat un toquet per a que acaben abans que entre Agus.
On farem la revetlla del dia de la Valldigna?

VILLA ha dit...

Més valdria que posaren un poc de gespa al camp de futbol i que es gastaren els diners en alguna cosa de profit. Tanta Font Menor i tanta Font Gran i tan i de Mercat multiusos i els xiquets i xiquetes de Simat deixant-se la pell per terra.
Quina poca vergonya.

Anònim ha dit...

Tens tota la raó, però ja saps que quasi sempre, les necessitats dels que manen, no solen coincidir amb les necessitas dels manats.
I per això és fan algunes coses i es deixen de fer unes altres.

Anònim ha dit...

El parix poc profit dos escultures una d'autor esclusiu e inagurat amb dolzainers.

Anònim ha dit...

Un poc de gespa??? 500.000 euros et pareix un poc de gespa???

Anònim ha dit...

La subvenció per la gespa artificial no la va demanar el senyor Sebastian, a ell s´ha de donar les gràcies per tindre el camp que tenim. Eixes subvencions no han tornat a ixir.
Al que no sap com va a quedar la font gran serà perque no vol, fa mesos que està exposat al public a l´ajuntament i a la seua web (30-10-2009).

http://www.simat.cat/pages/14/noti/597-projecte-de-remodelacio-de-la-font-gran.html

Anònim ha dit...

gespa al futbol, eixos encaran poden jugar a futbol, que hi ha de altres que no hi poden practicar el seu esport

Anònim ha dit...

No és lo mateix vore els planos i la web, que vore tota la font plena de formigó i cada vegada amb menys jardí.
Igual que la font menor, son obres per a mirar però no per a fer ús d'elles.

Anònim ha dit...

fem jardins i els omplim de marijuana havore si aixi entre tots eixim d´esta crisis jejejjeejeje

[tempus fugit] ha dit...

al comeentarista del 8 de febrer a les 18:12.

Exposar els planos en web i fisicament no és cap garantia de transpariència i participació ciutadana, els simaters no han pogut opinar i les formes de govern del tripartit s'assemblen més al feixisme que al mal anomenat pacte de progrés (= pacte de profit).

Com justificarà l'esquerra l'ajornament de plens ordinaris cada dos mesos i celebrar plens extraodinaris a totxo i a mès deshores ?

Com justificarà també l'augment de despeses de respresentació, protocol ... etc, en un misserable poble on l'egocentrisme d'uns i altres a més de provocar la risa de tothom és converteix en una sangria per l'hisenda municipal ?

atacar ara a sebastià no et servirà de res, alfil del poder, aviat el poble votarà i valorarà el grau d'incompetència instaurat ... quines noves ens portarà una futura auditoria dels anys gloriosos del tripartit ?

Per cert un 10 a la persona de Sebastià que amb tot el que ho dit d'ell encara no ha sorollat, quan havera fins i tot pogut denunciar les MENTIDES i difamacions que MAINAR va proclamar d'ell, amb el consentiment d'Esquerra i Bloc.

Anònim ha dit...

Vull un jardi de mariguana, un ofici d'assessor,les vacances de Mainar ,del Super-regidor les seues dietes i del rector la benedicció.

Anònim ha dit...

Jo vull treballar per al Psoe