dimarts, 16 de febrer del 2010

L'AJUNTAMENT COMENÇA A PRENDRE'S DE DEBÒ LA QUALIFICACIÓ PROFESSIONAL DEL SECTOR HOSTALER

L'Ajuntament de Simat sembla que s'ha pres de debò d'una vegada la qualificació professional dels treballadors als sectors relacionats amb el turisme. La Regidoria de Promoció Econòmica, en col.laboració amb la recentment constituïda Associació de Comerciants i Empresaris de Simat, ha organitzat un curs d'atenció, imatge i marketing en restauració dirigit a professionals de la hostalereia i la restauració, el que a Simat es coneix com baristes. Ara només cal una bona resposta dels baristes i la seua predisposició a aprendre totes les coses que puguen fer de Simat un reclam.
El curs s'impartirà entre els dies 1 i 4 de març, i els inscrits aprendran tècniques d'atenció al client per millorar els serveis, així com la presentació de plats, imatge, menús, publicitat i comercialització.
D'altra banda, s'ha organitzat un segon curs els dies 9 i 10 de març dirigit a cuiners, ajudants i responsables d'empreses de restauració per ampliar la seua carta amb aperitius, pinxos i tapes.
Aquest és un pas imprescindible per a que les persones que visiten Simat no acaben dinant i sopant al Puig-Mola, a la Drova o a las Cinco Hermanas.