dimarts, 2 de febrer del 2010

SIMAT REMODELARÀ LA CASA DE LA CULTURA AMB DINERS DEL PLA ZAPATERO


El segon Pla Zapatero ha vingut com caigut del cel per a rehabilitar i homologar la Casa de la Cultura de Simat, un edifici dels temps de Marcel.lí Almiñana inhabilitat per a les seues funcions a causa de la manca d'accessibilitat. Bona part dels 380.000 euros del segon Pla E seran destinats a renovar i remodelar l'edifici per a que mantinga la seua funcionalitat com a Casa de la Cultura, i alhora homologar-lo per a que entre de nou als circuits de subvencions i programació.
La rehabilitació s'executarà seguint un projecte que està redactat des de fa anys i que no mai s'ha executat, i consistirà en la reordenació d'espais, reubicació de serveis, eliminació de barreres arquitectòniques, instal.lació d'ascensor, i pla d'emergència.
És un mal menor davant la impossibilitat de construir una nova Casa de la Cultura aprofitant el solar municipal annexe, tal com era el desig de l'alcalde. La negativa de la Generalitat a subvencionar qualsevol equipament a Simat ha portat al govern local a decantar-se per l'opció del Pla Zapatero, que no permetrà disposar d'una nova Casa de la Cultura, però si més no, farà funcional la que tenim.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Fantàstica notícia que arriba despres dels desproposits del govern municipal amb l'anterior Pla Zapatero. I ara em pregunte i els diners del pla con-fianza del senyor camps¿?
Una bona notícia

Anònim ha dit...

Algu es planteja fer un tanatori,aci o en altre lloc de l´ajuntament.
L´inversio es poca i l´aprofitament pot ser màxim.

Anònim ha dit...

Quan les coses es fan mal des del principi després té mal remei.
Una casa de la cultura al segón pis sense ascensor. Una biblioteca al primer pis sense ascensor. Trasllat de la casa de Metge a l´altra punta del poble.
I tot gràcies a Colom.
A vore com arreglem el tinglao.