dimecres, 17 de febrer del 2010

REBEL.LIÓ A LA MANCOMUNITAT

Simat i Benifairó han decidit reduir en un 25% la seua aportació al pressupost de la Mancomunitat de la Valldigna, i és clar, Tavernes, que aporta gairebé el 80% dels recursos, els ha anat a la saga. Conseqüències: enguany els actes del Dia de la Valldigna quedaran minvats, s'hi suprimirà el soparot dels premis, el castell de focs artificials, i potser alguna cosa més. Per a Arc Iris, no obstant, es podria suprimir la pròpia Mancomunitat, atés que si la seua funció era organitzar revetlles, castells i soparots el Dia de la Valldigna, i ara ja no ho ha de fer perquè no té diners, no té cap sentit mantindre un mamut burocràtic que xucla mig milió d'euros anuals en despeses corrents, despeses de personal, i calendaris. El Dia de la Valldigna, d'altra banda, era un artifici. La Valldigna ja tenia el seu dia des de temps immemorials en el segon dimecres de juliol, i l'hem deixat morir.
La Mancomunitat mor per la seua pròpia inactivitat, que l'ha convertit un organisme absolutament prescindible. Si l'ens comarcal prestara serveis essencials o fóra un vertader órgan de vertebració comarcal amb poder de decissió, a cap municipi se li ocorreria retallar el pressupost, i menys encara abandonar l'ens com va fer Barx ara fa dos anys. Però com que no presta cap servei essencial, als ajuntaments tant els fa estar com no. No és possible, d'altra banda, que la composició de l'ens haja d'estar supeditada constantment al vaivé polític i a la voluntad dels consistoris de torn.

1 comentari:

Anònim ha dit...

La Manomunitat de La Valldigna, a més d'incopetent, fa pudor, al igual que els premis que atorga, a polítics en exercici i amics i amigues de clavegueram en que ha esdevingut.

Algú sap com és pot accedir a una beca d'investigació ? és publica la convocatòria en algun diari oficial, o web oficial o algo paregut ?

Respecte al nomenament d'Amics Valldigna, recordeu que volien fer en plena lluita de l'Alta Tensió al Molt Honorable CAMPS, a proposta de l'il3lustrisim Agustí Pascual.

Els regidors que diuen que no hi estan d'acord deurien deixar plantada l'institució i no cobrar dietes i més coses per assistència, tot el demés son pamplines. Que costa a l'hisenda pública cada convocatòria d'un Ple de la Mancomunitat ?

pregunteu, pregunteu i voreu com quedeu, UNS PER ALTRES CASA PER AGRANAR